Home » Клюки » Финалът на „Ергенът“ от сигурен източник: Ето какво ще се случи след доброволното напускане на Алекс
Финалът на „Ергенът“ от сигурен източник: Ето какво ще се случи след доброволното напускане на Алекс

Финалът на „Ергенът“ от сигурен източник: Ето какво ще се случи след доброволното напускане на Алекс

Изтече финалът на „Ергенът“, както и окончателният победител в шоуто. Първо Новини 0 научи какво ще се случи в последния епизод от риалити предаването.

Източник, близък до хора от екипа на „Ергенът“, потвърди, че Алекс Гърдева се отказва от участието си на финала заради грозната агресия от страна на Виктория Капитонова и липсата на реакция от страна на Виктор Стоянов.

Както стана ясно, въпреки че тя е една от трите финалистки и на чело в класирането, тя се отказва от първото място.

Така служебната победа ще бъде за Дениз Хайрула, която остава втора в класирането. Трета е Виктория Капитонова, като това класиране остава условно, тъй като реален победител няма.

След финала на „Ергенът“ и малко преди епизодите да започнат да се излъчват по бТВ, част от участничките се свързват с Алекс Гърдева, за да й поискат извинение. Сред тях е и „служебната победителка“ Дениз. Психоложката приема извиненията, макар самата тя да ги определя за лицемерни.

Виктор все още няма официална жена до себе си, Алекс също си няма гадже. За сметка на това, Виктория Капитонова и Дениз бързо са успели да си намерят половинки, и то доста заможни.

Дениз Хайрула и Виктор Стоянов

Източник: Клюки

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар