Home » Life Story » Феномен: Мъж от Първомай свали 85 кг с ядене, лекарите му даваха 2 дни живот
Феномен: Мъж от Първомай свали 85 кг с ядене лекарите му даваха 2 дни живот

Феномен: Мъж от Първомай свали 85 кг с ядене, лекарите му даваха 2 дни живот

„След 2 дни няма да те има на този свят!“

Тази страшна диагноза чува на 10 декември 2016 г. Димчо Тодоров при преглед в пловдивска болница. В друга болница при молбата му да седне, тъй като не може да стои прав, лекарката му казва, че столът не е за него, а за медицинската сестра. Тогава 50-годишният мъж от Първомай, който тежи 276 кг при височина 170 см и има бъбречни проблеми решава да се довери на алтернативни методи.

Мъж от Първомай свали 85 килограма

Димчо Тодоров с Иван Гарабитов при първата им среща, преди да започне терапията

И със стъпка, сядане, стъпка, сядане на 13 декември 2016 г. прекрачва вратата на център „Гарабитов“. Да, със сядане, защото, за да стигне от входа на здравния център, разположен на 100 метра навътре във фоайето на хотела, в който се помещава, му трябват 40 минути и сядане на стол, който дъщеря му носи.

„Картината беше страшна, Димчо беше ужасно подут, като налят, лицето му беше сиво-синкаво“ –

спомня си посрещналият го Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, който от години е признат за българския гуру в здравословното отслабване.

Иван успява да обнадежди Димчо, да му вдъхне воля за живот и да го амбицира да се бори за физическото си оцеляване и пълна промяна. Изготвя индивидуална програма за 276-килограмовия мъж, която съдържа напитката „Дар от Гарабитов“, съчетана с швейцарски натурален палмов сироп, специални леки физически и дихателни упражнения.

И чудото се случва – след 4 месеца Димчо не само, че не е напуснал този свят, но вече тежи 191 кг и се движи без да се налага да посяда на стол, носен от дъщеря му.

Мъж от Първомай свали 85 килограма

Иван Гарабитов и Димчо Тодоров, след като вече е свалил 85 кг

Отслабнал е цели 85 кг без операции, без лекарства, без диети, като похапва салати, ориз, картофи, супи, само е намалил месото.

Първомаецът е истински феномен – сваля за 4 месеца 85 кг като се храни редовно.

„Сега е жизнен и енергичен“ –

радва се съпругата на Димчо и припомня, че преди заспивал, както си седял и водил разговор. Сега цял ден е буден, дори може да играе карти без да заспи, посочва тя.

„Ти си олимпийски шампион в отслабването, няма такъв случай в света – да ядеш и да стопиш 85 кг. До есента трябва още толкова да намалиш“ – вдъхновява го Гарабитов и го съветва:

„По-добре изяж една пържола от домашно животно, отколкото супа от фабрично отгледано пиле. Не стой сред пушачи, макар, че ти не пушиш, страдаш от навика на другите. Ти вдишваш цигарения дим, който задържа процеса на отслабване и пречи на изчистването на организма от отровите, което правим с двата сиропа – палмовия и „Дар от Гарабитов“ – пояснил му Иван Гарабитов.

Сиропите разграждат мастните плаки, правят по-еластични кръвоносните съдове, възстановят обмяната на веществата и перисталтиката на червата.

Освен, че страда от наднормено тегло, Димчо е и диабетик. Методиката на Гарабитов му помага да смъкне и кръвната захар – от 8 до 4.7 единици.

Стрес отключва здравословния проблем при Димчо през 2010 г. и го превръща в един от най-дебелите българи. За 15 дни от 130 става 170 кг и след това продължава да качва килограми. Сега, с методиката на Гарабитов, феноменално ги смъква.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар