Home » България » У нас започнаха да предлагат строителство на луксозни бункери
У нас започнаха да предлагат строителство на луксозни бункери

У нас започнаха да предлагат строителство на луксозни бункери

Българска фирма вече предлага строителство на бункери заради войната в Украйна и несигурността за живота ни, видя репортер на Новини 0. Мотото на компанията, която проектира и изгражда бункери, е „Живей сигурно, бъди подготвен!“.

И действително търсенето у нас на собствени бомбоубежища май се е повишило напоследък, след като от компанията не смятат дори да се рекламират допълнително.

Най-новият техен продукт е базов бункер, който покрива всички необходими изисквания за сигурност.

„Всеки, който притежава такъв бункер, може да е напълно спокоен за себе си и семейството си. В момент на нужда можете да го ползвате и спокойно да изчакате критичната ситуация да се нормализира.

Подобно психическо спокойствие в живота е лукс, който доскоро малцина можеха да си позволят“, пише в сайта на фирмата. „Сега вече и в България има фирма, която прави този лукс достъпен за повече хора“, твърдят специалистите.

За всеки клиент може да се изготви индивидуален проект. Фирмата има екип от специалисти и работи в тясно сътрудничество с няколко международни компании с дългогодишен опит в изграждането на бункери от Швейцария, Израел и Швеция.

Освен всичко това, изграждането на бункера се случва при високи мерки на конфиденциалност, като по никакъв начин не се издава информация за поръчителя и локацията. Съвсем коректно обаче от фирмата правят обръщение към клиентите си, заради многото запитвания дали бункерите могат да ни спасят от „края на света“.

„Не искаме да спекулираме със страховете Ви и да Ви убеждаваме, че бункерите ще Ви спасят от „края на света“. Съзнаваме, че това е една добра рекламна стратегия и е възможно да я срещнете сред други компании, произвеждащи бункери по света. Ние не бихме си го позволили!

Ядрената мощ в света е толкова голяма, че дори да се освободи малка част от нея при евентуална Трета Световна война, цялата цивилизация ще изчезне и с нея всичко живо на планетата. Животът след такъв катаклизъм ще бъде немислим на повърхността в продължение на повече от един век. Затова и никога няма да ни чуете да казваме, че нашите бункери ще Ви спасят от Апокалипсис. Не бихме спекулирали със страховете Ви.

Хипотезите, че ще оцелеем в бункер при ядрена война, в световен мащаб, са наивни и недостоверни, като същото се отнася и за т.нар. „елит“, който вече се крие в големи бункери.

Успокояващото, което можем да кажем тук е, че хората, от които зависят бъдещите събития, са напълно наясно с горната информация. Те разполагат с екип от военни специалисти и физици, които ясно са ги информирали за последиците от една ядрена война и в това не бива да имате съмнения. Хората, стремящи се към власт, финанси и контрол едва ли виждат своето бъдеще и това на децата си в самоубийствена светлина.

Това, от което определено може да Ви спаси един бункер, са сериозни аварии на атомни централи, химически заводи, военни действия и размирици.

Преди дни в Украйна снаряд удари Запорожката АЕЦ, най-голямата атомна електроцентрала в Европа и 5-тата в света!

В резултат се случи пожар. Слава богу, от Международната агенция за атомна енергия съобщиха, че няма засегнат нито един от 6-те атомни блока на централата.

Евентуална авария в Запорожката АЕЦ може да бъде 6 пъти по-тежка от аварията в АЕЦ Чернобил през 1986 г.

Наличието на бункер с неговите пречиствателни станции и защита от радиоактивни частици е единствената защита срещу подобна авария. Целта ни е да информираме колкото се може повече хора за реалните заплахи пред всички нас, базирани на факти.

Надяваме се с горната информация да намалим спекулациите и дезинформацията, която тече навсякъде по света по отношение на бункерите и техните функции“, пишат от фирмата, строител на бункери у нас.

Българската компания вече е в сътрудничество с английска строителна компания, част от група, развиваща дейност в Лондон и Дубай. Двете компании обединяват усилията си за създаване на високо технологични подземни бункери.

Наистина едно такова подземно пространство може да бъде и доста екзотично и луксозно. Проектантите са се развихрили докрай за хората, които имат претенции и дебели кесии. Бункерът за тях може да е със сценарийно осветление, дизайнерски мебели и електроуреди, киносалон, винарна, сауна, различни видове бани, СПА зона, фитнес уреди, дори градина за отглеждане на зеленчуци и други.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар