Home » Клюки » Участнички в „Ергенът“ забиха нож в гърба на Виктор и БТВ
Участнички в "Ергенът" забиха нож в гърба на Виктор и БТВ

Участнички в „Ергенът“ забиха нож в гърба на Виктор и БТВ

Много от момичетата отпаднали или не засега се опитват да задоволят любопитството на феновете като отговарят на техни въпроси в ergenut.lives в социалната мрежа тик-ток. Най-активна е Виктория Капитонова и разкрива най-много подробности, но без да издава победителя разбира се.

„Всички имаме еднакви договори в които е записано, че не можем да разгласяваме победителя, че не можем да казваме лоши неща за продукцията и не трябва да разкриваме какво се случва в кухнята на предаването“.

„Продуцентът на „Биг брадър“ и „Ергенът“ е един и същ, затова изглеждаме като него.

„Ние забравяме, че сме там заради любовта, заради Виктор, преследваме други цели, в процеса се разсейваме, забравяме за какво сме дошли.

„Една стотинка не ни дадоха за участието. Само Виктор и Наум имаха доколкото знам хонорари.“

Така откровено споделя Виктория Капитонова пред почитателите си.

„Имахме гримьори в предаването, но аз предпочитах да се гримирам сама, защото е много зле, сподели Ния-Косара, зле ни гримираха, аз пищях, затова се гримирах сама. Никога не съм казвала, че харесвам Виктор

„Аз няма какво да плащам, телевизията е много, много „подВолна“. Това, което се дава е един ПР, изрязани неща, манипулационни неща“. Това са впечатленията на Венета, която си тръгна доста рано от формата.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 3 Средна оценка: 4]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар