Home » Коментари » Усещате ли как Зеленски започна да определя дневния ред в България?
Усещате ли как Зеленски започна да определя дневния ред в България?

Усещате ли как Зеленски започна да определя дневния ред в България?

Усещате ли как Зеленски започна да определя дневния ред в България?

В писмо депозирано в парламента от украинския посланик у нас, той не споменава за даряване на оръжия, а иска „ремонтна дейност на украинска военна техника“. Интересно ми е с какви части България ще я ремонтира?! 

Поредната пунта мара за спасяване на правителството от разпад, този път с помощта на украинския президент!!!
Да очакваме тогава излитащи самолети с оръжия и боеприпаси, които пред българите ще бъдат обяснявани като „хуманитарни товари и военна техника“. 

Всъщност САЩ нямат План Б за ново правителство и ще им се объркат разчетите за Балканите, ако Кирчо и компания бъдат изритани от властта. Но с РСМ и „преместването“ на ветото всичко ще си дойде на мястото.

Истинските проблеми в България не се решават и фокуса от тях е умишлено изместен върху 2 точки – преговорите за членство на РСМ в ЕС и въоръжаването на Украйна, които касаят изцяло външнополитически интереси на чужди правителства и държави, но не и националните.

Не бива да бъде забравяна и хибридната същност, хибридния генезис на новите управляващи, които прозират от Меморандума с Gemcorp и договара с МЕТ за газ, зад които дружества отчетливо експлицира руския корен и връзка.

И не случайно спираме доставките на газ от „Газпром, за да купуваме срещу тлъсти комисионни газ от дилъри, които търгуват отново с руски газ. Разликата се калкулира от джоба на данъкоплатците.

От всичко това спокойно може да бъде направено обосновано предположение, че българското правителство работи в услуга само и единствено на чужди интереси. Няма борба с корупцията, няма и стратегия за справяне с инфлационната и енергийната криза, които се превръщат в икономическа, финансова и социална.

Стоян Тончев

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар