Home » Свят » Украинска астроложка направи хороскоп за месеца и обяви: 9 май ще бъде решаващ за Украйна!
Украинска астроложка направи хороскоп за месеца и обяви: 9 май ще бъде решаващ за Украйна!

Украинска астроложка направи хороскоп за месеца и обяви: 9 май ще бъде решаващ за Украйна!

Марина Скади е един от най-известните украински астролози с редица точни прогнози за бъдещето на страната и света. Сега обаче тя начерта доста тревожен сценарий за идните дни, пророкувайки промени и катаклизми, свързани с определена дата през май.

Скади състави хороскоп за Украйна за май 2022 г. и разбра какво ще донесе т. нар. „коридор от затъмнения на страната“, който започна на 30 април и ще продължи до 16 май, уточнява УНИАН.

Според астролога 9 май ще бъде най-тежкият ден за Украйна .

„Именно на този ден украинците ги очакват глобални промени. Те могат да бъдат както за добро, така и за лошо“, уточнява Скади.

Тя отбеляза още, че през този период ще има преоценка на ценностите и допълва: „Това, което преди беше важно за украинците, ще стане по-малко важно“.

„Може да има големи проблеми в управлението на публичните финанси, както и опити за прикриване на престъпления, понякога с цената на много жертви“, добави Скади.

Тя също така предупреди, че колективното мълчание за войната в Украйна ще бъде плачевно за целия свят.

„Този „коридор от затъмнения“ ще накара мнозина да се замислят за това, което се случва в момента. Може да се случи трагедия, която ще се превърне в спусък в редица опасни събития, но това ще привлече вниманието на световния елит към истинските проблеми на човечеството“, допълни експертът.

Повече от нейната прогноза можете да видите във видеото:

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар