Актуални новини
Home » Свят » Туристка я заболя сърцето от тази сметка в ресторант в Гърция
Туристка я заболя сърцето от тази сметка в ресторант в Гърция

Туристка я заболя сърцето от тази сметка в ресторант в Гърция

Сензация предизвика жалбата на американска туристка в Гърция, която твърди, че и платила 600 евро в ресторант на Миконос за два коктейла и порция крачета от раци.

Американската туристка е изпратила на туристическия си агент порцията с крачетата на рака, която й беше сервирана в ресторант, с жлъчен коментар срещу управителите на компанията.

„Между другото, това ни сервираха. Заедно с две напитки, които бяха в голяма чаша, но пълни с лед, сок и малко алкохол“, пише американската туристка към туристическия агент, който е организира пътуването и настаняването в Миконос, цитирана от „Труд“.

По думите й сервитьорът, който ги обслужвал, е казал, че коктейлите струват по 25 евро, но така и не донесъл подробната сметка, за да се разбере какво точно е начислено.

Американската туристка твърди, че управителите за заведението са й начислили и бакшиш от 78 евро, без нейно одобрение.

Американката е направила оплакване в полицията на Миконос срещу управителите на ресторанта, тъй като твърди, че е получавала заплахи от служители от рода „знаем къде сте отседнала“, когато е отказала да плати 600 евро за двата коктейла и порция раци.

Собственикът на ресторанта е отказал коментар пред медиите.

Твоят коментар
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар