Home » Клюки » Тони Стораро се забъркал с ходжа и похарчил 3 бона за черна магия, за да раздели Емрах и Теди
Тони Стораро се забъркал с ходжа и похарчил 3 бона за черна магия за да раздели Емрах и Теди

Тони Стораро се забъркал с ходжа и похарчил 3 бона за черна магия, за да раздели Емрах и Теди

Магията за раздяла при всички случаи се определя като намесване в съдбата и живота на определени лица. Това е вид черна магия, която е изключително опасна и коварна.

Тайнствените ритуали, насочени към някого, могат да окажат негативно влияние върху неговите мисли и чувства.

Много малко са врачките, осмеляващи се да правят така наречената черна магия. И все пак имат такива, които срещу значителна сума, загубват всички скрупули и почтеност. Стораро старши се доверил точно на такъв човек, който нямал скрупули да раздели Емрах и Теди Александрова, която бе кандидат-снаха.

Тони искал да спаси сина си от токсичната им връзка.

Според певицата Стораро-баща изцяло бил виновен за това двамата с любимия й да стигнат дотук. След като Тони не можел да повлияе на любовния живот на сина си по никакъв друг начин, се стигнало до услугите на ходжа.

Според Александрова Тони Стораро използвал заклинание при ходжа, при което се коли агне.

За да е сигурно действието на магията, Стораро заклал не едно, а цели 5 животинчета. Певицата качи на стори видео от магията срещу любов и обясни, че имала и още видеа, но били в друг телефон.

Според нея ходжата бил превишил правомощията си, за което тя щяла да му търси лична отговорност. Развръзката идва малко след направената магия. Теди сподели чатове, в които кара Емрах да отиде и да се откълне от действието на заклинанието в джамия, но младият изпълнител отказва, под предлог че има подслушватели в колата и навсякъде около него поставени от зоркия му татко.

В отговор на това самия Емрах показа стори в профила си в Инстаграм, в което споделя, че многократно е бил заплашван от любимата си, че ако се разделят, тя ще посегне на живота си.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар