Home » Любопитно » Тираджия пита Петков: Чул ли си Орбан да отиде в Украйна? Знаеш ли колко е заплатата в Унгария?
Тираджия пита Петков: Чул ли си Орбан да отиде в Украйна?

Тираджия пита Петков: Чул ли си Орбан да отиде в Украйна? Знаеш ли колко е заплатата в Унгария?

Наш шофьор на камион направи интересно сравнение за цените на горивата. Мъжът е бил в Унгария, където се налага да зареди гориво.

Той установява, че литърът ще му излезе приблизително 2.40 лв., нещо което не се е случвало скоро у нас. Дори тенденцията е за ново повишаване. Шофьорът обаче разказа и за уловка.

Ето каква е тя:

„Ето един интересен пример от Унгария:

Спираш на Шел бензиностанция и гледаш цената 478 форинта за литър ( горе долу 2,40 лева ), това обаче важи само за граждани на Унгария. Решаваш да заредиш щото нали у нас е 3,25 лева/литър, уви цената за всеки който не е гражданин на Унгария в 662 форинта някъде към 3,40 лева, но когато я заплатиш с карта се превръща в 3,95 за литър и при това можеш да заредиш само 100 литра за камион.

Изключвам всички мерки които Орбан предприе за да защити интересите на свойте граждани. Киро (щото ти не си моя Премиер) и няма да се обърна уважително към теб, Киро знаеш ли кога Унгария влиза в ЕС? 01.05.2004 г и е приета в Шенгенското пространство през 2007 г. – 3 години по късно, ние сме в ЕС от 2007 г и 15 години по-късно не ни искат в Шенген.

Имам още един въпрос:

Унгарците по тъпи ли са от нас, по-малко европейци ли са от нас, че те не налагат санкции на руския газ и петрол? Средната работна заплата в Унгария е 1111 € ( 2165 лв горе долу ) и дизела е 2,40 за литър, чул ли си Орбан да отиде в Украина?

Чул ли си Унгария да даде коридор за оръжия, камо ли да събере парламента си да гласува за това.

Виждате ли защо Виктор Орбан е на власт 4-ти мандат.

„Аз вчера минах с леката кола през Унгария и заредих, платих с виза карта и няма проблем. Проверих си сметката, 1,25 излиза литъра,“ пише друг шофьор.

„Това, защита на своите граждани ли е, или дискриминация към чужденците?,“ пита техен колега.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар