Home » Клюки » Тежък баровец! Кирил Петков се нареди наравно с кокаиновия крал Брендо по гъзария – СНИМКИ
Тежък баровец! Кирил Петков се нареди наравно с кокаиновия крал Брендо по гъзария - СНИМКИ

Тежък баровец! Кирил Петков се нареди наравно с кокаиновия крал Брендо по гъзария – СНИМКИ

Кирил Петков с морска хасиенда до Брендо.  Премиерът се уединява с жена си в къща на брега на морето в Лозенец

Кирил Петков и съпругата му Линда откриха летния сезон още на Великден, когато бяха забелязани в морската си къща на брега на Лозенец. Вилата на премиера в елитния южен курорт се стопанисва от неговия баща Петко, който замина да „варди“ хасиендата им още в края на зимата, похвали се самият той във фейсбук.

Къщата на Петкови се намира в най-апетитната част на Лозенец в близост до дивия плаж „Корал“, който е любимото място за отдих на семейството, а Кирил от години се бори срещу застрояването там, докато с баща му всъщност вдигат имоти на същото място в разрез със закона.

През 2018 г. кметът на Царево бе разпоредил да се събори една от постройките към къщата на Петкови, която влизала в общинска собственост. Въпреки че спазили нареждането и я разрушили, 4 години по-късно на същото място те отново имат импровизиран дървен бар с гледка към вълните, в който са опънали маси и хамаци, на които релаксират необезпокоявано.

Къщата на премиера на морето е на един етаж и на първа линия.

Обградена е от безкрайна зелена поляна и дива растителност. Целият парцел е заграден с бариери, а наоколо вили имат много техни семейни приятели, с които отмарят от години в обща компания. Около хасиендата на Петков са засети рози и други храсти, а локацията ѝ е повече от апетитна. На метри от нея се намира луксозната хотелска резиденция на сочения за кокаинов крал Евелин Банев–Брендо, в която през лятото се събира целият роден хайлайф.

Брендо и Петков от дълги години са комшии в Лозенец, защото още след прибирането си от Канада премиерът и баща му се сдобиват с парцела си в курорта. Преди да влезе във властта, министър-председателят задължително изкарвал поне цял месец от лятната си ваканция там, карайки сърф – любимото му хоби, по което е запалил и трите си дъщери.

вилата на кирил петковИ досега семейството продължава да посещава вилата си вкупом, като от последната им ваканция за Великден там отсъствала единствено най-голямата им дъщеря Ванеса, която е последен курс студентка по биоинженерство в Щатите и скоро се очаква да се дипломира.

Ако Петкови решат да продават морския си имот, могат да спечелят от 200 до 500 хиляди евро, тъй като в момента цените на парцелите там са изключително високи и се харчат като топъл хляб.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар