Home » Клюки » Тежка семейна драма тормози Мария Цънцарова
Тежка семейна драма тормози Мария Цънцарова

Тежка семейна драма тормози Мария Цънцарова

Русата журналистическа амбиция Мария Цънцарова от 6 години не се е появявала публично със съпруга си Симо и в медийните среди нейни колеги шушукат, че е възможно да има трусове помежду им.

Цънцарова не публикува и семейни фотоси с мъжа си в социалните мрежи, както правят всички нейни колеги, а се е фокусирала изцяло върху работата си за сметка на личния живот.

„Тя е болна кариеристка и тотален работохолик. Възможно е да има трусове в брачния живот, защото е прекалено отдадена на професията си и непрекъснато жадува за нови постижения. Никой мъж не иска да бъде в сянката на жена си“, коментират колежки на Мария от Би Ти Ви.

Симо Голев, с когото са женени от 2015 г., е ученическата любов на Цънцарова.

симо голев и мария цънцароваЗапознали се, когато били в гимназията. Журналистката влагала целия си ентусиазъм в работата и изобщо не била домакиня за пример. Била и доста разсеяна, но Симо не й се разсърдил нито когато наводнила дома им, нито когато едва не го подпалила заради забравена ютия, пише „Ретро“.

Само се нацупил, когато отвеяната Мария загyбила скъпия си годежен пръстен с диамант само няколко часа след като заблестял на ръката . Симо й предложил да се оженят навръх 30-ия си рожден ден.

Цънцарова не носела пръстени, затова годеникът тайно й премерил пръста. Поръчал пръстена чак от Израел. Но й бил малко голям и се изхлузил от пръста й часове след като Симо си сложил на пръста й.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар