Home » Клюки » Сърцето на Ергена е за Алекс! Двойката засечена да купонясва в клуб
Рускинята Виктория Капитонова спечели „Ергенът“, но не й сърцето му. Въпреки че грабна победата в риалитито, участиичката в „Мастър шеф“ не успява да впечатли Виктор Стоянов и двамата дори не стигат до връзка. „България Днес“ научи, че „първият ерген в държавата“ все пак намира любовта в романтичната вила в Турция. Стоянов се е залюбил с друга участничка и това не е рускинята Виктория, както показват телевизорите. Става дума за… Александра. Двамата са засечени да купонясват в чалга заведение ден след големия финал. Слухове за връзката им витаят от няколко дни. Александра и Виктор се появяват заедно в нощното заведение и веднага приковават погледите към себе си. Двойката все пак не демонстрира опасна близост, няма целувки и прегръдки. Ала по всичко останало си личи, че между тях има сексуална химия. Гледали се влюбено, не спирали да си говорят на уше, категорична са присъстващите на партито. Хипнотерапевтката си тръгна от шоуто ден преди финала, след като Виктор не я защити от постоянните нападки от страна на рускинята Капитонова. Чашата на търпение на Алекс преля, след като Виктория я заля с джин. Според информация, до която достигат репортерите на „България Днес“, Стоянов е планирал да избере Александра за големия победител в първия сезон на шоуто. Изненадващо обаче на последната церемония на розите хипнотерапевтката реши да не приема цветето и си тръгна. Така Стоянов трябваше да избира между Виктория и плеймейтката Дениз Хайрула. Александра дълго време се сърдила на Виктор. Според нея той не е, е постъпил мъжки, като не я е защитил. Ергенът месеци наред търсил път към Александра. След куп извинения от негова страна и осъзнал грешката си, мацката решава да му прости. Първите им срещи били няколко месеца след края на шоуто през миналата есен. Излизали на тайни срещи, тъй като не трябвало да бъдат засичани никъде заедно. И така до миналата седмица. Двойката бе видяна от минувачи, които ги разпознали, докато си гукат сладко на кафе. По-късно се появиха техни кадри, докато се разхождат. След края на шоуто и двамата не искат да разкрият дали между тях има нещо. На въпроса дали все още е ерген, Виктор отвърна със: „Не мога да отговоря, без коментар“. Александра също не пожела да коментира.

Сърцето на Ергена е за Алекс! Двойката засечена да купонясва в клуб

Рускинята Виктория Капитонова спечели „Ергенът“, но не й сърцето му. Въпреки че грабна победата в риалитито, участиичката в „Мастър шеф“ не успява да впечатли Виктор Стоянов и двамата дори не стигат до връзка. „България Днес“ научи, че „първият ерген в държавата“ все пак намира любовта в романтичната вила в Турция.

Стоянов се е залюбил с друга участничка и това не е рускинята Виктория, както показват телевизорите. Става дума за… Александра. Двамата са засечени да купонясват в чалга заведение ден след големия финал. Слухове за връзката им витаят от няколко дни.

Александра и Виктор се появяват заедно в нощното заведение и веднага приковават погледите към себе си. Двойката все пак не демонстрира опасна близост, няма целувки и прегръдки. Ала по всичко останало си личи, че между тях има сексуална химия. Гледали се влюбено, не спирали да си говорят на уше, категорична са присъстващите на партито.

Хипнотерапевтката си тръгна от шоуто ден преди финала, след като Виктор не я защити от постоянните нападки от страна на рускинята Капитонова. Чашата на търпение на Алекс преля, след като Виктория я заля с джин.

Според информация, до която достигат репортерите на „България Днес“, Стоянов е планирал да избере Александра за големия победител в първия сезон на шоуто. Изненадващо обаче на последната церемония на розите хипнотерапевтката реши да не приема цветето и си тръгна. Така Стоянов трябваше да избира между Виктория и плеймейтката Дениз Хайрула.

Александра дълго време се сърдила на Виктор. Според нея той не е, е постъпил мъжки, като не я е защитил. Ергенът месеци наред търсил път към Александра. След куп извинения от негова страна и осъзнал грешката си, мацката решава да му прости.

Първите им срещи били няколко месеца след края на шоуто през миналата есен. Излизали на тайни срещи, тъй като не трябвало да бъдат засичани никъде заедно. И така до миналата седмица.

Двойката бе видяна от минувачи, които ги разпознали, докато си гукат сладко на кафе. По-късно се появиха техни кадри, докато се разхождат. След края на шоуто и двамата не искат да разкрият дали между тях има нещо. На въпроса дали все още е ерген, Виктор отвърна със:

„Не мога да отговоря, без коментар“. Александра също не пожела да коментира.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 4]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар