Home » Клюки » Съдбата се реваншира! Калина и Емо от „Един за друг“ станаха родители!
Съдбата се реваншира! Калина и Емо от "Един за друг" станаха родители!

Съдбата се реваншира! Калина и Емо от „Един за друг“ станаха родители!

Чаровната двойка Калина и Емо от риалити формата „Един за друг“ станаха родители за първи път.

Матео се роди на 7 януари в пловдивска болница в екипа на д-р Светлана Петрова, неонатолога д-р Зорница Василева, анестезиолога д-р Валентин Стоилов и ак. Анастасова. Бебето е с идеални мерки от 49 сантиметра и 3 330 грама.

Решението за бебе Кики и Емо взели преди четири години. Първите опити обаче се оказали неуспешни и двойката потърсила мнение на специалистите от университетска болница „Селена“. Частично запушени маточни тръби станали причина Калина да премине през минимално инвазивна лапароскопска операция. Успешната интервенция увеличила шанса за родителство, но се налагало допълнително лечение.

По това време дошло участието на двойката в риалити формата „Един за друг“ и поставило проекта за бебе на пауза. За кратко.

След снимките посещенията в болницата зачестили и абсолютен приоритет за Калина и Емо станала темата за увеличаване на числеността на семейството.

Последвало лечение на лигавицата на матката. И точно когато се заговорило за процедура в инвитро клиниката към болницата, забременяването се случило спонтанно. Сякаш, за да получи реванш за дългото чакане на бебе, бременността на Калина мина спокойно и леко, а раждането – като по учебник.

Калина и малкият Матео са в отлично състояние и се очаква да бъдат изписани от лечебното заведение в началото на следващата седмица.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар