Home » Коментари » Стефан Янев изригна: На Кирил Петков и хората му не им пука за българите, те обслужват чужди интереси!
Стефан Янев изригна: На Кирил Петков и хората му не им пука за българите те обслужват чужди интереси!

Стефан Янев изригна: На Кирил Петков и хората му не им пука за българите, те обслужват чужди интереси!

Ген. Стефан Янев се изказа директно за управлението на Кирил Петков!

Управлението на Кирил Петков не се интересува от хората, от гражданите, не му пука за живота им. Това директно заяви бившият военен министър ген. Стефан Янев, който бе и премиер в служебния кабинет на Румен Радев.

Ген. Стефан Янев заяви истината в прав текст

Днес Янев каза в интервю, че това е най-големият проблем пред обществото ни и той не тръгва от управлението на Петков, датира от десетилетия.

„Истината е, че между партиите и гражданите зее огромна, огромна пропаст, която става все по-трудно преодолима. Партиите се обръщат към хората единствено преди избори и тогава са готови и майчиното си мляко да обещаят – целта им е ясна.

Веднъж постигнат ли я, доберат ли се до място в управлението и изпадат в пълна амнезия. Тогава единственото, което ги вълнува, е как да напълнят собствения си джоб, как да „оправят“ собствения си живот и ако може, животът на родата. Това е един адски кръг, от който ако не се измъкнем, ще стане страшно“, заяви Стефан Янев.

Той порица остро кабинета затова, че не показва грам загриженост, камо ли реални действия относно страшната инфлация, която от ден на ден расте. Не се вълнува от рекордните цени, довели българина до отчаяние, не се вълнува от срива на икономиката, интересува го само Украйна.

„Когато на първо място не поставяш родния интерес, интересът на държавата ти, нещата са ясни. Просто обслужваш старателно нечии чужди интереси“, заяви Стефан Янев.

Източник: Портал 21

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар