Home » Коментари » Стефан Янев: Гарантирам, че за 1 год. този кабинет ще върне нормалния живот на българите!
Стефан Янев: Гарантирам че за 1 год. този кабинет ще върне нормалния живот на българите!

Стефан Янев: Гарантирам, че за 1 год. този кабинет ще върне нормалния живот на българите!

Ген. Стефан Янев и министрите са готови да поемат управлението на държавата!

Да поемат управлението на държавата за по-дълъг период, са готови премиерът Стефан Янев и министрите на служебния кабинет на президента Румен Радев. Това не са само приказки, а нещо съвсем реално и то според редица експерти и социологически агенции.

Ген. Стефан Янев готов да управлява и след изборите

Парламентарните избори на 11 юли вещаят нова и още по-сигурна политическа криза. Огромна е вероятността партиите да получат почти същите изборни резултати, които и на 4 април. И отново да не успеят да се разберат за съставяне на правителство.

Ако това стане, а то е крайно вероятно, то кабинетът на Румен Радев ще продължи управлението си още месеци наред като експертно правителство. И ще доведе започнатото до успешен край, пише dw.com.

„Тази година през есента са президентските избори, така че насрочването на трети парламентарни ще бъде изключено. На практика Радев и хората от служебния кабинет ще имат пълната власт в държавата. Нещо, което отсега се вижда, че народът иска“, коментират експерти.

Самият премиер ген. Стефан Янев е убеден, че за една година време, с темповете, с които се работи от първия ден на кабинета, животът на българите може и ще се промени из основи. А корупцията ще остане в миналото.

Започна се с чистка в редиците на МВР, днес излитат и областните управители на Бойко Борисов и ГЕРБ, пише kritichno.com. Разкритията и оставките валят една след друга, при това само за седмица работа на служебното правителство.

Екс премиерът е на нокти и прави всичко по силите си, за да спаси кожата и да осигури повече гласове на ГЕРБ на изборите.

„Това няма как да се случи. Манипулираните избори бяха дотук! Мафията също! Главната ни задача е да предотвратим всякакви измами и схеми на 11 юли, което означава, че досегашните управници гарантирано остават в миналото“, убеден е Стефан Янев.

Източник: Портал 21

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 4.5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар