Home » Скандално » „Стани богат“, вече прекалихте!
"Стани богат" вече прекалихте!

„Стани богат“, вече прекалихте!

Зрителите масово беснеят от поредната идиотска издънка в „Стани богат“. Играта на Симеон Гройсман, преподавател по право в Софийския университет, в снощното издание на предаването, предизвика оживени дискусии във фейсбук.

Причината – човекът ползва жокер „обади се на приятел“, получи правилния отговор, но не го чу и изгоря.

Водещият Михаил Билалов заяви: „За втори или трети път имаме този казус. Нямам право по закона на „Стани богат“ да ти кажа. Ти съвсем ли нищо не чу?“ Екранният Джаро е прав – подобна издънка се случва в предаването за трети път за по-малко от 60 дни, като в един от случаите въпросът беше за твърде сериозните 20 000 лева.

У доста зрители се появиха съмнения, че е невъзможно да става въпрос за технически проблем, а че има схема по-интелигентните участници нарочно да бъдат прецаквани с жокера. Разбира се, всичко това е в сферата на догадките.

Ето няколко от коментарите на зрители в социалната мрежа:

„Значи за пореден път имаме този казус, каза Билалов. Ами оправете го този казус, г-н Билалов! Имам предложение. Когато се ползва този жокер, да се дават слушалки на участниците!“

„Те нарочно го правят, държат тих звук в студиото, така че да не се чува. На Билалчо му казват в слушалките всичко, а играчът да се чуди и да се мае. Явно за да не става микрофония, не усилват колоните в студиото, близо до играча, чуват го от публиката, но не и при „стола на богатството“. Ако беше един път, да кажеш – „случайност“, ама 4 пъти?“

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар