Home » Клюки » Срещата между Алекс и Виктор в София – постановка! Ергенът чисти имидж след хейта срещу него
Срещата между Алекс и Виктор в София – постановка! Ергенът чисти имидж след хейта срещу него

Срещата между Алекс и Виктор в София – постановка! Ергенът чисти имидж след хейта срещу него

Срещата между Алекс Гърдева и Виктор Стоянов от „Ергенът“ е всъщност евтина постановка, научи Новини 0.

Инициатива за рандевуто поел самият той, като се погрижил папараци да заснемат как двамата пият кафе в центъра на София.

Припомняме, че снимката се появи още вчера, като бързо обиколи социалните мрежи. Анонимният автор на фотоса разкрива, че „случайно“ е засякъл двойката в столично заведение. Алекс и Виктор се държали топло един с друг и по нищо не личало психоложката да му е сърдита заради реакцията след агресията от страна на Виктория Капитонова.

Александра и Виктор от ЕргенътСпоред наши източници обаче цялата тази среща е удобно скалъпена от самия Виктор, който понесе доста хейт след последния излъчен епизод на „Ергенът“. Участничките в скандала – Виктория и Дениз Хайрула, вече бяха наказани от зрителите, като публичните им профили в социалните мрежи изчезнаха.

За да не последва тяхната участ, Виктор предвидливо решил да изчисти имиджа си, като покаже пред всички, че с Алекс са приятели и хипнотерапевтката не му се сърди за нищо.

Нищо чудно Стоянов сам да се е уговорил с папараци за часа и мястото на срещата с Алекс така, че сдобряването да бъде заснето черно на бяло и разпространено в социалните мрежи.

Тези дни той отправи и публично извинение към Алекс във видео обръщение, в което с типичния лош актьорски стил изказа своето съжаление за създалата се ситуация.

Самата Алекс също пусна снимка с Виктор Стоянов, която получи широко одобрение от феновете и те неслучайно я заляха с редица позитивни коментари. Ето и част от тях:

Александра Гърдева и Виктор СтояновАлекс ти си жена във всеки смисъл на думата!Радвам се,че показа какво е чест,достойнство и как се защитават и отстояват!Ти си победител във физически и морален аспект!Бъди все така прекрасна!❤️❤️❤️❤️

Толкова си прекрасна, Алекс! Как издържа там не знам, аз такава голяма злоба в живота си не съм виждала, но…. Доброто винаги побеждава във по-важните битки, доброто получава любов и същото добро! Показа на всички, че една жена трябва да се уважава и да отстоява себе си. Истински силна и много красива жена! Браво! Толкова ще е хубаво, ако наистина сте се събрали с Виктор ❤️

Вие сте идеалната двойка.? Всички фенове се надяваме да сте заедно. Както се казва един за друг сте. ?❤️?

Много се радвам! Тайничко се надявах така да се развият нещата! Нека са щастливи!❤️

Живота е сложно нещо, в предаването каквото било, било, сега известността да не ви изиграе лоша шега! Станахте много познаваеми! Здрави да сте, да си изградите живот заедно и някое бебче, времето вече тича!
п. с. видях по интимна снимка с друг младеж, да не са пози за пред зрителите…

Дали тези загадъчни снимки не са пиар, ще видим, но хората искрено вярват, че Алекс и Виктор ще бъдат двойка в живота и много от тях им го пожелават.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар