Home » Клюки » Спрете шоуто „Ергенът“! Жени, стигнахте дъното
Спрете шоуто „Ергенът“! Жени стигнахте дъното

Спрете шоуто „Ергенът“! Жени, стигнахте дъното

Хванах една малка част от този опорочен цирк „Ергенът“ и единственото ми логично обяснение за този трагичен фарс е „сценарий“, защото другото обяснение би означавало, че отдавна сме се провалили – в това да бъдем хора, а за нежния пол – да бъдем дами и жени. 

Това, което видях, беше толкова пошло, вулгарно и примитивно – замислих се аз дали бих попаднала в подобна ситуация, отговорът беше бърз и кратък – никога. Никой мъж не си заслужава да стигнете дъното, да озвереете – най-малкото истинската любов може да преобрази човека, но положително, не го вживотинясва.

Това не са жени, истинската дама знае как да се държи на положение, да спазва такт и да привлича внимание, без да изглежда безнадеждна, злобна и евтина.

Майната им на тоалетите ви, на титлите ви, толкова боклук на едно място не бях виждала. Срамно е, че това са представителки на моето поколение, срамно е, че се спряга колко е евтина българката, срамно е, че ви дават в национален ефир и ви гледат и деца, бъдещи жени и майки.

Моля ви, спрете го това предаване.

Никога не бих си помислила, че ще го кажа, но смятам, че цензура трябва да бъде въведена. Простотии могат да се пускат при наличие на по-голяма критична маса, на нашата земя такава няма, затова цензура му е майката.

Габриела Бонева, Горна Оряховица

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар