Актуални новини
Home » Клюки » Спипаха го в крачка! „Ергенът“ на тайна среща с една от финалистките! Тя ли печели шоуто? (ПАПАРАШКА СНИМКА)
Спипаха го в крачка! "Ергенът" на тайна среща с една от финалистките! Тя ли печели шоуто? (ПАПАРАШКА СНИМКА)

Спипаха го в крачка! „Ергенът“ на тайна среща с една от финалистките! Тя ли печели шоуто? (ПАПАРАШКА СНИМКА)

Колкото повече приближава финалът на култовото риалити “ Ергенът „, толкова повече се засилват спекулациите и версиите за това, коя ще е победителката в най-гледаното родно риалити предаване.

Припомняме, че в петък ще стане ясно, коя от финалистките, Александра, Виктория и Дениз, ще бъде окончателната избраница на Виктор Стоянов.

И докато в социалните мрежи валят залози коя от трите дами ще си избере Виктор, мачото бе уловен от папараци на тайна среща с една от тях в центъра на София.

Виктор и Александра

Снимка: БЛИЦ

„Днес Александра и Виктор от „Ергенът“ са заснети заедно в София.

Според Вас двамата заедно ли са и отиват ли си“, гласи постът в социалните мрежи, придружен с папарашка снимка на двамата.

През целия първи сезон Виктор показваше симпатия към Александра и е твърде вероятно именно тя да е успяла да спечели сърцето му и да е победила в шоуто. Припомняме, че предаването е снимано през лятото, а срещата на Виктор с Александра е едва от вчера. Досега не се е показвал на публично място с друга участничка, което още повече засилва спекулациите, че двамата са заедно.

Александра и Ергенът

Александра беше подложена на атака от страна на другите девойки, най-вече от рускинята Виктория. Наскоро самият Виктор сподели, че като гледа нещата отстрани съжалява, че не е реагирал по-адекватно. Вероятно и срещата с Александра е била с цел извинение. Такова е получила и от няколко момичета, сред които Дениз.

Твоят коментар
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар