Home » Любопитно » Социалната мрежа „гръмна“ от коментари за победителя в „Хелс Китчън“
Социалната мрежа "гръмна" от коментари за победителя в "Хелс Китчън"

Социалната мрежа „гръмна“ от коментари за победителя в „Хелс Китчън“

Големият победител в „Хелс Китчън“ вече е ясен – Валентина! Бургазлийката спечели чека за 100 000 лв. в много оспорвана битка срещу Виктория от Поморие, с която почти щяха да стигнат до бой в общежитието, където не можаха да си разделят нито победата, нито шампанското.

За първи път в историята на предаването зрителите наблюдаваха финален дуел между две жени – и двете представителки на Бургаска област. А емоциите неведнъж вземаха връх – и в кухнята на Ада, и в социалните мрежи, където се разрази истинска словесна война минути след финала.

Феновете на Виктория определиха загубата като „най-големия абсурд“, пише „Блиц“.

Двете финалистки готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната проверка на шеф Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. Резултатът беше равен, а шефът даде решаващия си глас за по-вкусната чиния на Валентина и тя спечели предимство в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата отбора готвиха по авторските менюта на лидерите си с черни куртки.

Отборът на Валентина издаде поръчките със светкавична бързина, но екипът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни завършиха резервациите си наравно. Анкетните карти, които шеф Ангелов беше раздал на гостите му, помогнаха в тежкото решение и Валентина се превърна в кралицата на четвърти сезон на Hells Kitchen България.

„Много благодаря, Шеф! Все още не мога да повярвам. Много съм щастлива и развълнувана“, сподели Валентина веднага след победата, а Шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон.

Въпреки че пухкавата поморийка не успя да триумфира с голямата награда навръх рождения ден на сина си, тя се утеши с признанието, което получи от Шеф Ангелов.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар