Home » Life Story » Смъртта му спаси три живота: жените от цял свят го обожаваха, а той трагично загуби живота си само на 26 години!
Смъртта му спаси три живота: жените от цял свят го обожаваха а той трагично загуби живота си само на 26 години!

Смъртта му спаси три живота: жените от цял свят го обожаваха, а той трагично загуби живота си само на 26 години!

Американският модел и актьор Джон Ерик Хексъм беше смятан за един от най-секси мъжете през 80-те години на миналия век.

Той изигра главната роля в много популярен по онова време сериал „Под прикритие“, а жените го гледаха само заради него.

Джон Ерик Хексъм

Животът му завършва трагично през 1984 г., когато е само на 26 години. Заснемайки един от епизодите на сериала, който тогава завладя света, Джон се отегчава, затова решава да се „позабавлява“ с пистолета, който е част от реквизита.

Мислейки, че пистолетът е напълно безвреден, той го опира в главата си, симулирайки руска рулетка, и натиска спусъка.

Хексъм

Той не знае, че дори когато в пистолета няма истински куршуми, а халостни, това може да бъде фатално. Гилзите от куршума се озовават в мозъка му. Той е откаран по спешност в болница, където му е направена операция, която продължава пет часа. За него обаче няма спасение.

Джон Ерик Хексъм

Похвално е, че след трагедията майка му решава да дари сърцето на сина си на мъж, който е бил на смъртно легло и така да спаси живота му. Тя също така дарява бъбреците и кожата му, спасявайки още два живота.

Тялото на Джон е кремирано по време на частно погребение. Студиото плаща обезщетение на майка му и в края на седмия епизод посвещава следните думи на Джон: „Казват, че когато една звезда умре, нейната светлина продължава да свети в космоса. Джон Ерик Хексъм е мъртъв, но неговата светлина ще озарява живота ни завинаги.“

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар