Home » Клюки » Скандални разкрития за ергена Виктор! Бивша приятелка разказа: Като се напие, посяга на жените (+Още)
Скандални разкрития за ергена Виктор! Бивша приятелка разказа: Като се напие посяга на жените (+Още)

Скандални разкрития за ергена Виктор! Бивша приятелка разказа: Като се напие, посяга на жените (+Още)

За неподозирани черти от характера на ергена Виктор Стоянов разкриха негови бивши приятелки.

До редакционната поща на Kliuki.net достигна информация от анонимна дама, която твърди, че е имала връзка с Виктор и добре го познава. По думите й той няма нищо общо с образа, който се опитват да му изградят в „Ергенът“ и в реалния живот бил коренно различен. Особено когато си пийне…

„Гадже не се задържа дълго при Виктор, защото има лошо пиянство. Когато обърне няколко чашки, става пълен келеш и дори посяга на приятелките си“, разкри източникът.

И добави, че извън шоуто той далеч не бил толкова галантен, мил и стеснителен, а напротив – имал самочувствие до небесата и бил тотален егоист. „Всяка втора негова дума е „Аз, аз, аз“. В предаването изобщо не го показват в тази светлина“, пишат в сигнала до Kliuki.net.

Твърденията доста си противоречат с официалната информация за Виктор, според която той винаги е бил в сериозни дълготрайни връзки. Самият той разкри, че последната му връзка е била с продължителност 7 години.

В „Ергенът“ го виждаме като изключителен кавалер, сдържан и внимателен, а в тв интервю негови близки твърдят, че Виктор е точно такъв, какъвто се представя и в шоуто.

Факт е обаче, че самият той неведнъж се е определял като болезнено ревнив и със силно изразено собственическо чувство към жените до себе си.

Доколко достоверни са тези информации, оставяме на вас да прецените.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 3 Средна оценка: 4.3]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар