Home » Коментари » Симеонов: Ерата на Борисов отминава. Изборните резултати са скала за омразата срещу него
Симеонов: Ерата на Борисов отминава. Изборните резултати са скала за омразата срещу него

Симеонов: Ерата на Борисов отминава. Изборните резултати са скала за омразата срещу него

Ерата на Борисов отминава. Изборните резултати са скала за омразата срещу него. Това коментира в ефира на Нова тв Валери Симеонов.

Да не забравяме тази група, която изкара около 3 % – партията на Васил Божков, които буквално желаят смъртта на Борисов

„Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои, които не са излизали от студиото си и нямат понятие как се създават закони. За две седмици в това Народно събрание видяхме хора влезли, за да облекат в мъст своите негативни емоции през законите, посочи Симеонов, цитиран от actualno.com.

По думите му, част от действията на новите партии в НС са не само недомислени – те са опасни и вредни за демокрацията. „Премахването на ограниченията за броя секции в държави, извън ЕС е тежък удар срещу суверенитета ни. Турската държава, която контролира вота на българските изселници, ще може да се меси директно във вътрешните работи на България“.

Лидерът на НФСБ посочи, че е отправил призива си за обединение към всички патриотични формации. „Към нашите партньори от ВМРО, с които работихме в 43-то и 44-то НС. Но също така и към ВОЛЯ, с които работехме много добре през тази предизборна кампания, към „Възраждане“ – партия, която показа добро представяне и развитие, към по-малки партии, които са в дясно-патриотичното пространство – като БЗНС-Ненчев, ХДС, социалдемократите“, посочи Валери Симеонов. Целта е да се постигне обединение, което да реализира патриотичния вот у нас, който е между 300 и 400 000 души.

„Опазил ви господ от такава патерица като НФСБ, която често играеше по гърбината на Борисов“. Така Симеоново отговори на въпрос на водещия, ако влязат в следващото НС няма ли да бъдат използвани като патерица някому. Лидерът на НФСБ припомни, че той неведнъж е критикувал Бойко Борисов и даде примери: за неправомерната му намеса в работата на НС, за това, че без знанието на коалиционните си партньори е освобождавал „министри на килограм“.

„Ерата на Бойко Борисов отминава. Резултатите от изборите се оказаха скала към омразата срещу него“, коментира лидерът на НФСБ и посочи: „Има такъв народ“, които искаха да натрият носа на Борисов. След това – „Изправи се! Мутри вън!“ – площадните агресори, които затваряха София и бяха готови на крайни действия срещу Борисов. И да не забравяме тази група, която изкара около 3 % – партията на Васил Божков, които буквално желаят смъртта на Борисов. И тези групи вкараха в НС 2 партии, които нямат нищо общо с политическия живот в НС“, заключи Симеонов.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар