Home » Клюки » Сашо Кадиев яхна лимузина за 150 бона (Папарашки снимки)
Сашо Кадиев яхна лимузина за 150 бона (Папарашки снимки)

Сашо Кадиев яхна лимузина за 150 бона (Папарашки снимки)

Александър Кадиев добре се е замогнал покрай двойния си договор с Би Ти Ви. Водещият на „Преди обеди“, който съчетава сутрешното предаване с воденето на новия сезон на „България търси талант“, е побързал да похарчи солидния си хонорар още преди предаването да е тръгнало в тв ефира.

Наскоро Сашо си е купил чисто ново лъскаво беемве, с каквото обикновено се придвижват баровците. Фотографите на „Ретро“ засякоха Кадиев на тръгване от работа да се качва в мощното черно возило, чиято цена варира между 100 и 150 хиляди лева в зависимост от екстрите, с които разполага.

Тв водещият решил да смени старата си кола мазда, която също не беше хич евтина, не само защото напоследък припечелвал добре, но и защото му се струвало, че имала лоша карма. С нея екранният партньор на Деси Стоянова катастрофира жестоко с ТИР на околовръстното в София миналата година на път за студиото в Би Ти Ви.

Освен нова кола синът на Катето Евро има и нов апартамент в „Манастирски ливади“. В него той се нанесе преди повече от година, след като до 37-годишна възраст живя заедно със своята майка в къщата ѝ в Кокаляне.

Новото жилище Кадиев купил заради по-младата си любовница – 23-годишната манекенка Ивелина Чоева, с която вече живеят на семейни начала. Заради нея той изостави бившата си жена Таня. Тъй като тя нямало къде да живее, останала при свекърва си Катето Евро заедно с дъщеря си от Сашко – Катерина, докато той се ширел в жилището си с младото си гадже.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар