Актуални новини
Home » Скандално » Само вижте какви татуси имат предалите се бойци от батальона „Азов“ /СНИМКИ/
Само вижте какви татуси имат предалите се бойци от батальона "Азов" /СНИМКИ/

Само вижте какви татуси имат предалите се бойци от батальона „Азов“ /СНИМКИ/

Кадри от Министерството на отбраната на Русия на предалите се бойци от батальона „Азов“ за пореден път потвърдиха, че участниците в това въоръжено формирование са нацисти, съобщават световни медии. 

Изявленията на украинския президент Володимир Зеленски относно това, че няма никакви нацисти в Украйна, са опровергани от татуировките, които може да се видят по телата на „азовците“.

 

На една от снимките ние виждаме цитат на Адолф Хитлер върху тялото на боец, на друг „азовец“ е запечатан портрета на Бандера.

На снимките също може да се види, че по телата на националистите са изрисувани нацистки кръстове и черепи.

 

 

Върху тялото на един от предалите се в плен е изрисуван знакът на дивизията на СС „Мъртвата глава“, железен кръст на предмишницата – това е символ на фашистите на Третия Райх.

Сред свалилите оръжие има и такива, които са фенове на съдения за мародерство националист Максим Марцинкевич, който е по-известен като Тесак. негов портрет е „украсил“ тялото на един от нацистите.

„Убий“, „Вземи всичко“ – такива фрази са открити по време на претърсването по краката на друг „азовец“.

 

 

Не се е разминало и без легендарния лозунг „Слава на Украйна – на героите слава“.

По-рано бившият депутат от германския бундестаг Валдемар Герд в интервю разказа, че нацистката символика на „азовците“, които те са нашарили по телата си, се намира и в сърцата им. Според него, едва ли тези личности ще могат някога да се изчистят от тази идеология.

 

 

Трябва да се припомни, че руският министър на отбраната Сергей Шойгу е докладвал на президента Владимир Путин за това, че всичките до един националисти и военни са напуснали „Азовстал“, предавайки се в плен.

 

Твоят коментар
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар