Home » Свят » Руска пророчица с предсказания за 2022: Чака ни по-страшно от война
Руска пророчица с предсказания за 2022: Чака ни по-страшно от война

Руска пророчица с предсказания за 2022: Чака ни по-страшно от война

Топ вирусолози, астролози и учени по света предвещават неочаквани събития през 2022 година. За първи път от много години насам прогнозите им са коренно противоположни.

Едни имат положителни прогнози, други са изпълнени с песимизъм, пише Стандарт.

Вирусологът Ханс Клюге

Най-оптимистично звучат прогнозите на вирусолога Ханс Клюге, според който в много райони на света пандемията значително ще отслабне, даже ще приключи, но ще има още заболели по целия свят. Според него задачата на задачите за планетата ще е ваксинацията. Независимо от отслабването на болестта обаче карантинните мерки няма да изчезнат по света.

Предсказанията на Ванга

Ванга твърди, че през следващата година отношения между Америка и Русия не само ще се усложнят, но може и напълно да се прекратят. Изход от ситуацията сигурно ще се намери, но очевидно няма да е през следващата година. В същото време азиатските връзки ще се укрепят, а отношенията Русия – Китай ще процъфтяват – търговията ще нараства, технологии ще се обменят.

Война обаче тя не очаква. Бедността заради кризата ще се увеличи, като големи слоеве от населението няма да успеят да подобрят финансовото си състояние. Тя препоръчва хората да се заредят със спокойствие и надежда за по-добри времена. Само така ще успеят да останат силни и душевно спокойни.

Нейните предсказания са, че догодина Русия може да се раздели на няколко държави. Москва няма да е столица, а ще бъде част от друга страна. Сибир и Урал също ще се отделят, като това ще е желанието на жителите там. Според нея хората ще привикнат към смъртоносната зараза, така че вирусът ще се кара като обикновена простуда.

За съжаление, тя не дава отговор на въпроса дали през 2022 ще е края на епидемията. По-скоро ще трябва да се привиква към новата реалност – нещо, което отдавна предрече Ванга.

Михаил Левин смени прогнозите

Един от най-хитовите астролози Михаил Левин дава много оптимистична картина, за разлика от тази за 2021. Той твърди, че пандемията постепенно ще стихне. Макар да не се очаква напълно да изчезне, постепенно ще се превърне в обичаен тежък грип. Според него 2022 година ще бъде много по-динамична и интересна в сравнение с 2021.

Ще донесе много повече контакти, пътувания, откритост. Независимо от положителните обществени тенденции обаче икономическите са на другия полюс. Кризата ще продължи, даже ще се изостри. Тенденцията за покачването на цените ще продължи, както и обедняването по света.

Павел Глоба е разколебан

Астрологът, чиито прогнози в най-голямата степен се сбъдват – Павел Глоба, твърди, че е много трудно още от сега да каже с подробности какво ни очаква, защото има доста динамични процеси, които вървят в света. Той е категоричен, че през 2022 година икономическата криза ще продължи. Тя ще донесе големи промени в икономиките на всички държави. Според Глоба се чака и тотална пренастройка в политиката. Той очаква и съществени промени в климата. Не изключва глобални природни бедствия.

Очакванията на учените

Учените дават прогноза на основата на аналитични данни и математически модели. Норвежката компания „Rystad Energy“ предсказва ръст на световната икономика за 2022 година заради повишения добив на нефт и газ. Независимо, че се очакват още ограничения в ковида, те няма да намалят деловата активност. Инфлацията ще се покачва, но и заплатите ще тръгнат нагоре, защото безработицата ще се намалява. Държавите все повече ще отделят средства за социална политика.

Руската Ванга – Матрона Московская, която предсказа Първата и Втората световна война, твърди в предсказанията си за 2022-а, че няма опасност от Трета глобална война. Въпреки това човечеството ще е пред сложни изпитания.

Държавите първоначално няма да успеят да се договорят, но след това ще се разберат, цитира думите й местно издание, като твърди, че заслугата ще е на Русия.

Пророчицата съветва хората да не вярват на лъжливи пророци, които проповядват жестоки конфликти, защото човечеството го очаква занапред друга голяма опасност.

„Война няма да има, но без война ще има много жертви, всички мъртви ще лежат по земята, твърди тя. Според нея апокалипсисът ще се избегне, ако много от хората, които са сега под хипноза, се събудят. За това е нужна повече духовност и вяра в Бога.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар