Home » Свят » Русенец, живеещ в Англия: Тук такива ограничения като в България няма – това е дискриминация
Русенец живеещ в Англия: Тук такива ограничения като в България няма – това е дискриминация

Русенец, живеещ в Англия: Тук такива ограничения като в България няма – това е дискриминация

Малко ми е странно в Англия, стоя си аз неваксиниран, не нося маскатук тия ограничения отпаднаха още лятото на 17 юли, мисля.

Ходя си където пожелая без рестрикции т.е не съм опасен за околните ваксинирани индивиди, някои колеги между които с 2 ваксини пак заразени и боледуват ( леко – тежко те си знаят само ). Нямаме забрани от Английска страна да ходим без ПСР тестове до всяка една страна по света, стига в тая дето сме избрали да нямат тия изисквания.

Но не дай си боже да реша да отида до България, защото съм и български гражданин, трябва да имам зелен сертификат или кой знае какъв друг печат!  Това е дискриминация, да не кажа нещо по лошо !!!!!

Абе, кога тия тъпи телевизии по света ще почнат да дават истински неща, а не лъжи и зомбирания? Кога правителствата наистина ще погледнат какво им казват хората? И докога ще ни делят на бели, жълти, черни, ислямисти, християни и кви ли още не ?

Докога ще се търсят различията, а не общите неща м/у хората (защото не виждам разлика м/у ваксиниран и неваксиниран човек ( въпрос на избор ) не смятам че нито един от 2 та случая за опасност – опасността идва от тия дето ги делят на такъв и онакъв.

 

Огнян Венков

 

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар