Home » Свят » Румънски милиардер: Парите за мен са нищо, по-щастлив съм с овцете!
Румънски милиардер: Парите за мен са нищо по-щастлив съм с овцете!

Румънски милиардер: Парите за мен са нищо, по-щастлив съм с овцете!

Румънският милиардер и собственик на футболния ФКСБ Джиджи Бекали направи интересно сравнение за нещата, които му носят радост в живота.

„Имам 150 овце и отделям по половин час на ден, за да ги гледам как пасат. Това ми носи огромна радост,. Не гледам на тях като на стока и затова никога няма да продам овца, а ще я подаря. Те ми носят по-голямо щастие от това да имам 1 милион евро. Да иска ми се да имам тези пари, но не за да ме направят щастлив“, обясни Бекали, който превърна луксозното си имение в манастир.

Той не пропусна да коментира и горещата световна тема, а именно войната между Русия и Украйна.

Джиджи Бекали„Защо се води война ли? В Донбас и Харков има много природни богатства, има икономически интереси. Това е всичко. Иначе на хората в Европа не им пука за хората, за бежанците. В Румъния къщите за гости са пълни с украинци. Ние реално печелим от тези хора“, заяви румънецът.

„Страх ме е от него и затова няма да говоря много. Изглежда като човек, който може да заповяда – Смърт за всеки, който каже нещо лошо за мен! Предпочитам да не се занимавам с него. Ако го видя, ще избягам“, обясни Бекали за Путин.

Източник: Блиц

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар