Home » България » Румен Радев: В България никой не мисли за „малкия човек“ и точно това ще променим!
Румен Радев: В България никой не мисли за „малкия човек“ и точно това ще променим!

Румен Радев: В България никой не мисли за „малкия човек“ и точно това ще променим!

Румен Радев е възмутен от политиците ни, нехаещи за обикновените българи!

„В България никой не мисли за „малкия човек“, за редовия българин, който ден сред ден изкарва прехраната на семейството си с честен труд“ – това заяви президентът Румен Радев. И и категоричен, че именно на този най-голям проблем ще бъде сложен край.

Румен Радев гневен, че никой не мисли за народа

Държавният глава неведнъж мъмри партиите, които продължават да си играят на шикалки и да си правят тънките партийни сметки, на гърба на народа, очакващ най-после нормално и работещо правителство.

В петък Румен Радев ще връчи третия мандат за съставяне на кабинет и се надява партиите да го използват по предназначение и този път да успеят да се спогодят, припомня Novini.0.bg.

„Тези хора, избраните от българския народ народни представители, не се държат като такива. Изумен съм от факта, че никой от тях не е склонен да прояви и най-малкия компромис, в името на бъдещето на страната ни.

А политика, управление без компромиси не може. Време е да осъзнаят, че това, което се случва от месеци в държавата, е дискриминация. Но дискриминация на милионите българи, живеещи в неведение“, казва Румен Радев.

И допълва, че най-голям е проблемът в селата и малките градове, където инвестициите и възможностите за препитание на населението, са сведени почти до нула, пише frognews.bg.

А с разрастващата се Ковид-криза, ако не се вземат спешни мерки, положението рискува да излезе от контрол.

Източник: Портал 21

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар