Home » Зодии » Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни. Ето какво трябва да направим:
Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни. Ето какво трябва да направим:

Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни. Ето какво трябва да направим:

Ретрограден Меркурий – двете думи, които всяват страх в сърцето на всеки, интересуващ се от астрология. Дали обаче този период наистина ни носи само негативи? Вижте каква е прогнозата за вашата зодия по време на ретроградното движение на Меркурий от 10 май до 3 юни:

Овен

Това ще бъде добър момент да помислите как се отнасяте към хората около вас. Ако искате да установите добра комуникация, трябва да се учите и да слушате. Ако трябва да обсъдите нещо сериозно с близките си, опитайте се да приведете думите в съответствие с вашите намерения и след това оставете думите да текат.

Телец

През този период ще имате много недовършени дела, които не трябва да пренебрегвате, а ретроградният Меркурий ще ви напомня за това. Това ще изглежда като обезсърчително предизвикателство, но след като го завършите, ще почувствате голямо облекчение. От друга страна, астролозите ви съветват да внимавате с финансовите си разходи.

Близнаци

Меркурий е вашият управител, така че ще усетите ефектите му през този период. Въпреки че сте пълни с идеи, все пак под влиянието на неговата енергия ще бъдете принудени да се забавлявате и да разберете какво наистина искате.

Рак

Меркурий ще ви помогне да откриете изненадваща информация, която е дълбоко скрита в подсъзнанието ви. Вашата интуиция също ще се подобри през този период, така че се опитайте да я следвате. Би било добре да помислите за любовния си живот – може би е време за промяна.

Лъв

През този период е важно да се доверите на собствените си инстинкти. Ако смятате, че някои хора ви дават невярна информация, опитайте се да стоите далеч от тях. Въпреки това бъдете внимателни и се опитайте да избегнете внезапни реакции.

ретрограден Меркурий

Дева

Меркурий е вашата планета, така че винаги сте тясно свързани с неговото ретроградно движение. Може да се наложи да зададете граници, когато става въпрос за вашата работна среда. Опитайте се да изразите ясно очакванията си и се придържайте към плана си. От друга страна, не пренебрегвайте психическото си здраве.

Скорпион

Обърнете внимание на мечтите и подсъзнанието си по време на този ретрограден Меркурий. Воденето на дневник може да бъде от голяма полза за вас през целия процес. Това също ще допринесе за необходимостта да се „изключите“ от света около вас и да се отдръпнете. Мисленето ще ви помогне да откриете как наистина се чувствате.

Стрелец

Това е времето, когато ще разберете как да организирате нещата в живота си. Въпреки че може да не е ваша работа да оправяте нечия каша, все пак може да се наложи да направите точно това. Но не забравяйте, че не трябва да позволявате на другите да преминават границите, които вече сте поставили.

Козирог

Бъдете внимателни към проектите, които избирате през този период. Има вероятност да ви донесат много повече отговорности и трудности, отколкото сте очаквали. Ако през този период сте имали някакви здравословни проблеми, това е подходящият момент да се погрижите за тях.

Водолей

Ще трябва да погледнете назад към минали връзки или често срещаните проблеми, които възникват в отношенията ви с партньора ви. Ако се появи възможност за подновяване на стара връзка, може би е по-добре да кажете не и да поставите граници, но и да се запитате какво научавате от всичко това. Освен това не пренебрегвайте психичното си здраве.

Риби

Под влиянието на ретроградната енергия на Меркурий ще трябва да поставите границите си, особено когато става въпрос за хората около вас. През този период ще се сблъскате и с важни житейски предизвикателства, но избягвайте вземането на големи решения. От друга страна, колкото и да сте чувствителни, трябва да отделите време за себе си.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар