Home » Скандално » Репортер приклещи Пеевски и го пита: Ступаха ли ви в Дубай?
Репортер приклещи Пеевски и го пита: Ступаха ли ви в Дубай?

Репортер приклещи Пеевски и го пита: Ступаха ли ви в Дубай?

Делян Пеевски бе хванат в Свищов от Симон Милков – местен журналист от Велико Търново. Интервюто бе цитирано от “Блиц”.

Пеевски се закани: Всеки ден ще бъда в парламента и каквото има да разкривам ще го разкривам всеки ден.

Репортерът го пита дали са го ступали в Дубай, а Пеевски отвърна, че не е бил ступан никога и никъде.

Моят първи приоритет е да работя за младите хора. Да останат в България, да имат работа, да не бягат по света, да са си по родните места, да отварят предприятия, да се работи, коментира Делян Пеевски. Той бе пресрещнат от Симеон Милков в Свищов и само за 5 минути изобличи пред камерата му всички манипулации на кръга „Капитал“ за последните 10 години.

Пеевски заяви, че е водач на листата на ДПС във Велико Търново, защото иска да помага на хората там, както навсякъде досега, където е бил.

На въпрос за Васил Божков Пеевски отговори, че с него нямат спор за нищо, както и че няма никакво отношение към проекта „Лафка“. Относно закона „Магнитски“ Пеевски отказа коментар, като посочи, че този закон работи само в Америка и неговите адвокати там са подали всички жалби.

На въпроси за Бойко Борисов и ГЕРБ, Пеевски заяви, че по никакъв начин не стои зад ГЕРБ, както и че няма отношения с Борисов. Отговори с „не“ и на въпроса дали стои зад Иван Гешев и дали не се е намесил в избора му.

„Вие ли стоите зад проекта на Кирил Петков и Асен Василев“, попита Милков, на което Пеевски, видимо развеселен, отговори: „Ей това е много готино. Не, зад хора, които търсят големи топки аз не стоя. Хората искат топки да намерят, големи топки, не знам по какви причини, може би по романтични. Ние не участваме в този проект“.

Пеевски продължи: „Не съм се крил от никого. Аз съм си по районите, работя си. Не смятам, че трябва да се обяснявам на медиите какво правя за хората. Аз не смятам, че трябва да го правя, трябва хората да се доволни от мен, а не медиите да са доволни. За нашите райони сме работили за хората, което е важно за ДПС“.

„Със сигурност ще се боря с олигархията. Не съм олигарх. Нямам партия, аз съм депутат от една партия. Иво Прокопиев кога ще отидете и него да го намерите? Този сблъсък (б.ред.- в Търново) не е интересен. Аз поканих шефа му на Христо Иванов – Иво Прокопиев, да дойде, да имаме сблъсък, да можем да говорим по темите кой е олигарх.

Защото неговите медии ме нарисуваха за 10 години, че аз съм олигарха и с четчицата Иво Прокопиев сядаше по цял ден и ме рисуваше удобно да се скрие пред мен. Колко партии има? Проверете си и вие да видите на кои е шеф. И на новите проекти е шеф и на Христо Иванов е шеф. Това са негови служители“.

На въпрос дали смята, че Прокопиев стои зад новия проект на Кирил Петков и Асен Василев, Пеевски отговори: „Абсолютно! Вижте, Прокопиев стои 100%. Друго не мога да твърдя, но за него го твърдя 100 %, че тези партии са негови и медиите са негови“.

„Аз нямам медии. Нула. Винаги, когато съм имал медии, са били в регистъра на Министерството на културата“, каза още Пеевски.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар