Home » Клюки » Рачков лапва 1 милион за седмица
Рачков лапва 1 милион за седмица

Рачков лапва 1 милион за седмица

Комикът по-скъп от Лили Иванова, тръгва на турне с шоуто си

Над 1 милион лева ще влее в сметките си Димитър Рачков само за седмица. През юни актьорът тръгва на турне с шоуто си, което зрителите гледат всяка неделя в ефира на Нова телевизия.

И миналото, и по-миналото лято комикът отново обиколи България със спектакъла. Този път ще премине през три града – Пловдив, Търново и Варна. Заради изискванията от 50% заетост на местата покрай Ковид пандемията, той ще изнася спектаклите си в две поредни вечери. Турнето му започва от Пловдив, където актьорът ще представи програмата си на 16 и 17 юни.

Мястото на срещата му с публиката е Античният театър. Седмица по-късно – 22 и 23 юни, Рачков ще е във Велико Търново, където ще се поклони в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. Последни към момента ще го видят феновете му във Варна. Пред тях комедийната звезда ще излезе на 25 и 26 юни, като мястото е Дворецът на културата и спорта.

Справка показва, че билетите за шоуто му се продават на цени от 30 до 60 лева, което го прави дори по-скъп от примата Лили Иванова, която държи вечното №1 по цена.

Ако комикът успее да напълни трибуните на по 50%, това означава, че за вечер ще изкарва между 200 и 250 хиляди лева. В края на турнето си само от билети ще е лапнал милион, от които ще трябва да плати и на екипа си. Митко обаче работи и с доста спонсори, които му помагат и поемат част от разходите по организацията.

Голям интерес към турнето му към момента обаче няма. Билетите не се харчат като топъл хляб, вероятно защото зрителите смятат, че ще гледат същите скечове, които са част от сценария на вечерното му шоу по Нова телевизия. Макар според продуцента му Маги Халваджиян шоуто на Рачков да бие по рейтинг конкурентното „България търси талант“, в социалните мрежи ври и кипи от лоши коментари по адрес на звездата.

Някои известни личности също скочиха срещу шегите му на гърба на техни колеги. Нели Рангелова обяви, че се срамува от закачките му, певицата Катя Близнакова също не се изказа никак ласкаво за комедийните напъни на Митко.

Източник: Ретро

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар