Home » Свят » Разкриха още неизвестни пророчества на Ванга в Скопие, планетата ще се промени
Разкриха още неизвестни пророчества на Ванга в Скопие планетата ще се промени

Разкриха още неизвестни пророчества на Ванга в Скопие, планетата ще се промени

Прогнозите стигат до 3797 г., когато Баба Ванга казва, че животът на Земята ще изчезне, пише скопският „Вечер“.

Баба Ванга, български пророк, е известна със своите пророчества. „Жената Нострадамус“ предсказва бъдещето до 5079 г.

, когато според нея ще дойде окончателният край на света.

Това са най-интересните пророчества на Ванга:

Тя прогнозира, че през 2023 г. орбитата на Земята ще се промени, през 2028 г. астронавтите ще пътуват до Венера, през 2043 г. мюсюлманите ще управляват Европа, през 2046 г. хората ще живеят повече от 100 години, защото лесно ще сменят органите.

След това, от 2100 г., тя прогнозира, че нощта вече няма да съществува и, че изкуственото слънце ще осветява тъмната част на планетата, през 2130 г. благодарение на извънземните, ние ще можем да живеем под вода, а през 2164 г. тя прогнозира, че животните ще получат човешки качества.

От 2183 г. тя казва, че Марс ще се превърне в ядрена сила и ще се стреми към независимост от планетата Земя, а през 2256 г. неизвестен космически кораб ще донесе на Земята мистериозна болест. Също през 2229 г. във Франция се ражда ново съпротивително движение за потискане на исляма в Европа.

Прогнозите се връщат към 3797 г., когато Баба Ванга казва, че животът на Земята ще изчезне и че хората ще се преместят на нова планетa, а през 4509 г. тя казва, че хората най-накрая ще се срещнат с Бога и ще разговарят с него лице в лице.

През 4599 г. тя е предсказала, че хората ще станат безсмъртни, докато цивилизацията ще достигне своя връх през 4674 с население от 340 милиарда души и ще започне да се размножава с извънземни същества.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар