Home » Life Story » Радост Драганова за ужаса в Камбоджа: Отделиха детето ми и го заведоха в изолирана зона
Радост Драганова за ужаса в Камбоджа: Отделиха детето ми и го заведоха в изолирана зона

Радост Драганова за ужаса в Камбоджа: Отделиха детето ми и го заведоха в изолирана зона

За кошмарни условия в център за лечение на COVID в Камбоджа разказа преди дни Радост Драганова.

Водещата на „Мармалад“ вече се завърна от Пном Пен и гостува в студиото на „Тази сутрин“, за да сподели за кошмара, който е преживяла в азиатската страна.

Хората трябва да бъдат много внимателни, когато предприемат някакво такова пътуване – искам да предупредя, че могат да се случат много неочаквани неща, каза Драганова.

Знам, че ние не бяхме болни. Те нищо не ти показват и от гранична полиция просто те отделят. Ти не знаеш какви са ти резултатите. Отделиха детето ми и го заведоха в изолирана зона, каза тя.

Радост Драганова казва на властите, че също ще отиде там, където са отвели 15-годишната й дъщеря. Така двете попадат в COVID център.

Центърът беше като затвор, ограден с бодлива тел, сподели тя, като допълни, че и двете с дъщеря й са били ваксинирани. Ако се разболееш, там лекуват всички с две хапчета – едно бяло и едно червено, каза тя.

Плаща се за този „лукс“ по 130 долара на ден. Нямаше спирт, сапун, тоалетна хартия, част от тоалетните нямат врати, каза Драганова.

Дъщеря ми не можа да спи четири дни, тя не може да яде азиатска храна – не й възприема много добре. Спахме на двора, за да не дишаме въздуха, който се вентилира вътре, обясни Драганова пред bTV.

Успяхме да се свържем с външно министерство, които реагираха светкавично. Най-близкото посолство е във Витнам, там нашият консул реагира много адекватно. Всичко се разви благоприятно благодарение на министерството на външните работи на България, каза тя.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 5 Средна оценка: 4]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар