Home » България » Първи кадри по светло от ада с 45 загинали, сред които 12 деца!
Първи кадри по светло от ада с 45 загинали сред които 12 деца!

Първи кадри по светло от ада с 45 загинали, сред които 12 деца!

Шокиращи кадри се появиха как изглежда автобусът, който се превърна в ковчег за 45 души след ужасяващ инцидент на АМ „Струма“. Трагичният инцидент е станал край село Боснек около 2.00 ч. тази нощ.

В по-светлата част на денонощието вече се вижда, че нищо почти не е останало от превозното средство. Вижда се само „скелето“ на машината, като нищо не е останало от интериора или гумите.

Превозното средство е с регистрация от Северна Македония. По първоначална информация автобусът е катастрофирал, след което се е запалил. В автобуса е имало 52 души, от които двама водачи със северномакедонско гражданство и 50 пътници с албанско.

Оцелелите 2 жени и 5 мъже са настанени в „Пирогов“ – момиче на 17 г. и шестима възрастни.

В изгорелия автобус са пътували 52-ма, от които 12 деца, сред които и близначета. Децата са загинали. След инцидента магистралата ще остане затворена през целия ден.

Автобусът е самокатастрофирал, възможни са две хипотези – пожар, вследствие на който възниква ПТП или пътнотранспортно произшествие, вследствие на което възниква пожар, поясни директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов.

Автобусът е пътувал от границата с Турция към границата със Северна Македония. Последователно е минал през три магистрали – „Марица“, „Тракия“ и „Струма“.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар