Home » Коментари » Първият български космонавт Георги Иванов: Русия ни даде много, без тях нямаше да видим Космоса
Първият български космонавт Георги Иванов: Русия ни даде много без тях нямаше да видим Космоса

Първият български космонавт Георги Иванов: Русия ни даде много, без тях нямаше да видим Космоса

Георги Иванов не се боеше да изкаже мнение против Бойко Борисов, както прави сега към Русия!

Първият наш космонавт Георги Иванов е легенда за България, но не само заради постижението си преди години, а и защото не се колебае и не се бои да изкаже мнението си, дори и то да не съвпада с „дирижираното“ в дадена ситуация.

Георги Иванов винаги директен – против Борисов и за Русия!

Знаем, че преди време той се обяви против екс премиера Бойко Борисов като даде твърдата си подкрепа за президента Румен Радев. И дори заяви смело, че човекът от Банкя на малкия пръст на Радев не може да стъпи – нито като професионалист, нито като лидер, нито като мъж.

Днес Георги Иванов застава твърдо зад убежденията си за братска Русия, както я нарича и не трепери пред никого, видя Новини 0.

Той ясно заяви, че цялата тази омраза и нарочно насаждани лъжливи твърдения срещу страната на Владимир Путин, идват от политиците. Политици, които явно смятат народа си за малоумен.

„В повече ми идва тази бясна агресия и целенасочена атака, тази пропаганда срещу руския народ и държава. Много говорят, но ако не беше Русия, ако не беше и СССР преди, не само нямаше да видим Космос, но нямаше да имаме хилядите преимущества и ползи за родината ни, които сме имали само благодарение на Съюза.

И най-яростните русофоби не могат да заличат това, което СССР е дал на България, защото времето го помни. Русия е дала на света толкова, колкото никой друг не е. А сега я плюят, без дума да обелват за престъпленията, извършвани години наред в родината на Зеленски от сънародниците му“, казва Георги Иванов.

Източник: Портал 21

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар