Home » Коментари » Проф. Иво Христов: Предлагам на Народното събрание да пише „Каква я мислихме, каква стана“
Проф. Иво Христов: Предлагам на Народното събрание да пише „Каква я мислихме каква стана“

Проф. Иво Христов: Предлагам на Народното събрание да пише „Каква я мислихме, каква стана“

Проф. Иво Христов предложи и нов надпис над Народното събрание!

Нов надпис над Народното събрание предложи днес проф. Иво Христов. Вместо „Съединението прави силата“, да бъде поставено „Каква я мислихме, каква стана“. А думите му са по повод настоящото управление на кабинета на Кирил Петков.

Проф. Иво Христов съветва да не се доверяваме отново на ГЕРБ

„Този кабинет тръгна с огромно доверие от хората, но върви все по на зле. Сигурен съм, че при първата възможност, която видят някои хора от коалицията да се прехвърлят към по-успешни перспективи, те веднага ще го сторят и коалицията ще се разпадне.

Много политици от коалицията в момента стоят вътре само, защото отлично знаят, че при нови избори не само няма да спечелят и да управляват, но няма и да помиришат парламент изобщо, предава bnr.bg.

Хората вярваха на този кабинет, а остават все по-излъгани. Не трябва да си финансов или икономически експерт, за да разбереш проблемите в България, просто трябва да влезеш в магазин и да отидеш на бензиностанция.

Истината е, че правителството ни слуша и изпълнява безропотно нарежданията и поръчките на САЩ, свързани изцяло с войната на Щатите в Русия. Никакви ресурси за Руската федерация, никакви доставки от нея. А това съсипва нашата държава и то рязко.

Колкото до Газпром, той не ни е спрял доставките, просто искаше да ги плащаме в рубли, но не – наредили са ни да не го правим“, заяви Иво Христов.

Той обаче съветва хората да не бъдат с къса памет и недоверието им в правителството на Петков да не се обърне в доверие към ГЕРБ и Бойко Борисов, защото това ще бъде още по-катастрофално.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар