Home » Здраве » Професор Иван Неумивакин: Рак и СПИН са измислени болести! Ето какво да правите за да сте здрави:
Професор Иван Неумивакин: Рак и СПИН са измислени болести! Ето какво да правите за да сте здрави:

Професор Иван Неумивакин: Рак и СПИН са измислени болести! Ето какво да правите за да сте здрави:

Трудно е да се повярва, но използвайки системата на Иван Неумивакин, можем да станем здрави, като космонавти, въпреки замърсената среда и други негативни фактори. И нямате нужда от много пари за операции и лекарства. Ще ги откажем напълно и ще си помогнем сами.

Иван Павлович Неумивакин започва като младши научен сътрудник и достига до началник на отдела за разработване на система за оказване на медицинска помощ на космонавти по време на полети с различна продължителност.

Като ръководител на програмата за рехабилитация на съветските космонавти, доктор на медицинските науки, професор, лауреат на Държавната награда на СССР Иван Павлович Неумивакин получи разрешение да назначи най-добрите лекари и учени на страната. Той взе от тях цялата сила на домашната медицина и я обогати със своите изобретения.

Създадена е уникална система за оздравяване, благодарение на която нашите космонавти не са боледували повече от половин век. Затова първо трябваше да определя къде е границата между здраве и болест, защо човек започва да боледува?

Второ. Възможно ли е да се използва нещо от арсенала на официалната медицина в космоса? Оказа се, че нищо!

В моята докторска дисертация има четиридесет авторски свидетелства за изобретения. Те са приоритет и днес. След като напуснах космонавтиката, се опитах да внедря всичко, което бях разработил за космоса, в здравната система. Но той се натъкна на яростна съпротива. Оказва се, че с разработките си „подкопам авторитета на родната наука“. В крайна сметка открих основната причина, поради която човек е болен.

– По какъв начин не сте съгласни с официалната медицина?

Тя препоръчва: първо, второ, трето. Но ти и аз представляваме енергийната система, жива машина. Вътре имаме „конвейр“, а устата е „система за раздробяване“. Не трябва да поглъщаме храна, а да я дъвчем старателно, на практика да я „пием“. По това време „компютърът“ – мозъкът – вижда: хляб, каша, парче месо. И дава инструкции на стомаха. За месото е необходима по-концентрирана солна киселина, а за хляба – малко по-малко, за овесена каша – също.

Но сте погълнали храната, без да я дъвчете. То е само отгоре, леко обвито със солна киселина, която не може да проникне в парчето.

Но най-лошото е, че по това време солната киселина, която се отделя в достатъчни количества за обработка на същото парче месо, се разтваря с вода, която се използва като „трето“ в края на празника. Намалявате концентрацията на киселина, в резултат на това храната не може да се смила. И всичко, което ядете, се превръща в „шлака“ – непреработени метаболитни продукти.

Ние ядем четири до пет пъти повече от необходимото, за да сме здрави. Останалата „излишна“ храна е работа за лекарите, началото на вашето заболяване. Ако не днес, то утре, но определено ще бъде.

Предлагате ли да пиете по-малко течности?

– Зависи какво. Факт е, че в клетката преминава само „чиста“ вода. Именно тази вода трябва да изпиете два литра. Минералните води, особено газираните напитки, са опасни продукти; клетката трябва да ги почисти. Кафето и чаят осигуряват краткотраен прилив на енергия, но това само изостря липсата на вода. Тези и подобни напитки не могат да бъдат рециклирани.

„Мръсната“ вода навлиза в клетката и вместо да получава енергия, последната трябва да я изразходва за почистване на течността. „Мръсотията“ се изхвърля, но няма достатъчно вода – и няма достатъчно енергия.

Мисля, че сега е ясно защо клетката е „шлакова“. И няма значение какво води до приема на „нечиста“ течност: атеросклероза, хипертония, аритмия… Да, всичко!

Основната причина за по-голямата част от заболяванията е очевидна.

– Включително рак и СПИН?

Не мисля, че има такива заболявания.

– Как не?!

– Има състояния, свързани с шлака на организма. В него клетките всъщност започват да живеят в гнила среда без кислород. Следователно те мутират и се превръщат в туморни маркери. Всъщност раковите клетки са във всеки организъм, но при здравия човек те са потиснати от имунната система. И когато индивидът е отслабен, тези клетки започват да се размножават бързо. По принцип имаме нужда от тях – за да знае тялото: доброто и злото винаги са там. Но доброто не трябва да позволява на злото да се разпространява. А ако вие сами потискате доброто – поради стрес, недохранване, провокиращо бездействие и т.н? Доброто си отива и злото заема мястото му.

Създадохме уелнес център, където за три седмици, без лекарства и клизми, пречистваме вътрешната среда на организма. А при човек например изчезва хипертонията – такава, която кардиологичният център не може да премахне. Е, не може! И ние просто премахваме „мръсотията“ от тялото.

– Как?

– Поради полугладно съществуване. Специални билкови чайове за пречистване на кръв, черен дроб, бъбреци, панкреас. Специална система, която ви позволява да гладувате два дни и да пиете тези чайове два дни.

– Вашите центрове лекуват успешно множествена склероза, паркинсонизъм и други заболявания, които се считат за нелечими…

– След три до шест месеца пациентите, които са били приковани на легло, вече отиват в магазина, на пазара, обслужват се. А тайната е проста: те насищат клетките си с вода, която силно им липсваше преди.

Лекарите напълно пренебрегват факта, че водата е най-добрият електролит, тя е енергия. Без него митохондриите не могат да работят – един вид водноелектрическа централа, която снабдява клетката с енергия. И първият орган, който страда от липса на вода, е мозъкът. Оттук – раздразнителност, главоболие, мигрена, умора, лошо академично представяне.

Днес официално заявявам: от моя гледна точка диагноза няма. Ракът и СПИН са състояния; последствия, а не причини.

Ако човек е сигурен, че ракът е временно състояние, тогава той може да се отърве от него. За да направите това, първо трябва да погледнете какво е направил нередно в живота, да се покаете за греховете, да поискате прошка от хората, които е обидил. И тогава трябва да настроите ума си за възстановяване. Това е отношението, което побеждава всички вредни фактори.

– Хората се учудват, когато им кажеш, че сърцето… не е в гърдите.

– Сърцето е двигател за изпомпване на течност, основно се намира под пъпа …

– Като този?

– Възрастен има височина 150-180 сантиметра. Течността под въздействието на гравитацията пада надолу, но трябва да се вдигне отдолу нагоре. И това се прави от мускулите, в които се намират съдовете. Това са специални помпи, които изтласкват кръвта нагоре със своите контракции. И ако собственикът на тялото му не се занимава с това: не се занимава със спорт, не тренира мускулите на багажника и краката, тогава той развива атеросклероза, разширени вени и трофични разстройства.

На фона на „мръсотията“, която е в тялото, кръвта се сгъстява. И сърцето трябва да положи повече усилия, за да изтласка тази кръв. Първоначално се появява хипертрофия на лявата камера, след това започват различни видове аритмии и след това настъпва инфаркт или инсулт. Сърцето няма достатъчно сила да работи вместо повече от петстотин мускула, които трябва да изпомпват кръв.

И така, сърцето трябва да работи с добра кръв, не кондензирана, а течна, пълна с вода. Но как да се постигне това, почти никой не учи хората.

Малко хора знаят, че водата трябва да се пие 10-15 минути преди хранене – една-две чаши. Той свободно преминава по малката кривина на стомаха и се събира в областта на дванадесетопръстника, където се натрупва алкали. В резултат на това водата не се подкиселява от стомаха, а се алкализира.

– Традиционен компот, кафе или чай не трябва да се пият накрая?

– В никакъв случай! Можете да изплакнете устата си само след хранене. И един и половина до два часа след ядене на месо, не яжте и не пийте нищо: необходимо е стомашният сок да преработи, „корозира“ това месо. Защото човек има нужда от нещо в него, защото живее „в периодичната система на Менделеев“ и трябва да попълни тялото си с всички елементи.

И ако на празен стомах, когато стомахът е празен, искате да ядете, трябва да пиете вода. Пихте – половин час не искате да ядете. След това пиха още малко. И когато вече ще „смуче в стомаха“ – яжте.

При нас е като дванадесет часа, та всички отиват на обяд в трапезарията. Но не яжте, ако не искате! Трябва да дадете на тялото си почивка. Все пак храната му, която е ял сутрин, не е преработена! Ако сложите повече отгоре, ще изгние. Оттук и всички негативни последици.

Така че, пийте вода на празен стомах. Водата е храна, защото три четвърти от нас всъщност сме вода. За един ден трябва да пиете 1,5-2 литра чиста вода на празен стомах. Всичко друго не е добро за здравето. Вижте някои хора на 60 и 70 години. Когато започнат да пият около два литра чиста вода на ден, бръчките им се изглаждат и червата започват да функционират нормално. Клетката се къпе във вода – това е основата на нейния живот. Следователно, трябва да пиете много и само на празен стомах и само чиста вода.

– Къде мога да го взема?

– Чистата вода не е тази, която се продава. Бутилираната вода е кисела, с pH 6,5-7. Но как да си направим наистина чиста вода?

Във водоснабдителната система на Москва има нормална вода. Вечер го наливаш от чешмата в тенджера или шише, утаява се, излиза хлорът. На сутринта определено ще има налеп, въпреки че не се вижда за очите.

Внимателно отцеждате горната вода, около две трети от общия обем, но не я кипвате както обикновено, а я довеждате до малки мехурчета. Това е така наречената „студена вряща вода“, която запазва структурата си през целия ден.

Клетката се нуждае от тази вода. Тя вече не харчи енергия за почистването си. Това е наистина жива вода, която връща здравето на човека.

– Кажете ми, моля, в колко часа трябва да ядете храна, за да сте здрави?

– Факт е, че ако се храниш след седем часа вечерта, никога няма да бъдеш здрав човек. Инсулинът, секретиран от панкреаса в 19:00 часа, обработва храната за два часа. Ако ядете нещо сладко, тогава инсулинът няма да позволи нивото на захарта да се повиши над нормалното.

А от 21 ч. панкреасът трябва да спи със стомаха – по това време те трябва да са свободни от храна. След това предават щафетата на епифизата, която произвежда мелатонин – хормона на растежа, той се отделя в 11 часа.

Какво общо има горното с религията? Но тя и науката днес стигат до общи заключения. Висшият принцип е в основата на Вселената, всички явления, които се случват в нея. Това е основната и в човешката дейност най-малкото – трябва да бъде така. Но ние сме извратили висшите закони, фокусирахме се върху материалното, забравяйки за духовното. И ако няма Бог в душата, тогава, оказва се, можете да вземете от живота всичко, което е възможно, без да давате нищо в замяна. Ето защо възникна оргията, която виждаме сега в живота около нас.

– Какво трябва да направим, за да променим света около нас, неприветлив и студен към нашите чувства, пориви на душата?

– Задаваш ми детски въпрос, но има дълбок смисъл. Отговорът на него беше известен преди хиляди години: не прави на друг това, което не искаш да правят на теб. Знайте, че сте част от всичко около вас. Едното зависи от другото. Направил си зло на ближния си – това означава, че си постъпил лошо преди всичко на себе си. Унищожавайки другите с вашите мисли и дела, вие разрушавате себе си, своята духовна и морална основа. А увреждането на душата неизбежно води до болести на тялото, преждевременна смърт. Има само един начин да ги избегнете – спрете да вредите на другите, започнете да правите добро, направете духовното, а не материалното основно нещо в живота, тоест живеете според заповедите, които религията дава.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар