Home » Клюки » Проклятието на Ергенът тегне над двамата-Първият Ерген е вече сам, вторият май е на път да го последва
Проклятието на Ергенът тегне над двамата-Първият Ерген е вече сам вторият май е на път да го последва

Проклятието на Ергенът тегне над двамата-Първият Ерген е вече сам, вторият май е на път да го последва

Евгени не иска да показва половинката си, за да не последва съдбата на предшественика си

Новият ерген Евгени Генчев разочарова феновете, като недвусмислено им обяви, че и занапред, както в момента, ще избягва да публикува в социалните мрежи снимки със своята половинка, пише България днес.

„До този момент съм качвал много ограничено количество снимки от личния си живот. Не очаквайте да започна изведнъж да го правя, особено с жена ми“, написа той.

И да, думите му потвърдиха близките му, които смятат, че Евгени се притеснява да не го урочасат като „стария Ерген“ – Виктор Стоянов.

От два дни насам вече е потвърдено, че бившият инструктор и ерген номер едно вече е сам и половинката му Мария Тарашманова не са заедно.

Решението да се разделят е взела инфлуенсърката, която продължава да пътува по света и у нас и да се радва на живота като сингъл.

Стоянов сподели, че няма да говори за личния си живот, но е факт, че е изтрил всички снимки с Мария, като тя първа направи същото. Красавицата не дава обяснение защо това се случва, но според хора около тях най-неприятна за Тарашманова е ревността на Виктор, която я „задушавала“. Освен това красавицата не била готова за сериозно обвързване, къща и деца, нещо, за което самият Стоянов твърдеше, че мечтае още в първото предаване на Би Ти Ви „Ергенът“.

Новият ерген – пианистът Евгени Генчев, внимателно наблюдавал развитието на „стария ерген“ и решил, че няма да изпада в подробности относно личния си живот, за да го запази щастлив.

След финала на риалитито на Би Ти Ви Евгени планира да направи три концерта в България – в Пловдив, Бургас и Варна. Той обаче е категоричен, че в плановете му не е включена София – нито сега, нито в близкото бъдеще.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар