Home » Скандално » Приятел на Денди: Той нямаше какво да яде! Имаше дни, в които караше на три солети
Приятел на Денди: Той нямаше какво да яде! Имаше дни в които караше на три солети

Приятел на Денди: Той нямаше какво да яде! Имаше дни, в които караше на три солети

Жестокият побой, който впоследствие доведе и до фаталния край на Любомир Милчев – Денди накара мнозина да си мислят, че ситуацията около писателя и светски хроникьор е била доста сложна.

За това потвърждават и неговите най-близки приятели, които, както стана ясно, се броят на пръстите на едната ръка.

„Денди нямаше какво да яде…“, сподели пред нас един от най-близките му и дългогодишни приятели – астрологът Красимир Куртев. А следващите му думи са достатъчно красноречиви по отношение на въпросите, които продължават да търсят отговор в публичното пространство.

„Обади ми се по телефона. Аз бях в Пловдив, той – в София. Беше събрал стотинки, за да купи едно кюфте и да го даде на кученцето си Хининус, а някой го беше почерпил три солети и… това му беше храната за целия ден.

Неговият живот е направо потресаващ… не ми се говори, толкова ми е болно. България загуби един уникален ерудит, който си отиде абсолютно неразбран!

Не е случаен никак и последния пост на Денди в социалните мрежи. Ще ви го цитирам: „Посредствени люде сте вие, българите – затънали във всякаква срамна дребнавост и на всякой ден в злобата му…“. Той вече не издържаше. Просто не издържаше.

Ако някой вникне в тези негови думи, ще разбере много неща. Всеки ден се е изливала злобата. И той е знаел какво ще се случва… Виждате какво става сега и с разследването за него, което на мен ми е много странно, защото се замете под килима“.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар