Home » Клюки » Приятелката на Денис Теофиков: Това е обръщение към всички, които ме сочат с пръст
Приятелката на Денис Теофиков: Това е обръщение към всички които ме сочат с пръст

Приятелката на Денис Теофиков: Това е обръщение към всички, които ме сочат с пръст

Алекса Ангелова не спира да публикува снимки и сторита с Денис Теофиков, но това не се харесва на някои потребители, които я нападат, че прекалява с постването и си прави „реклама“ на гърба на певеца.

В продължение на седмици Алекса запази мълчание по темата и не отговаряше директно на нападките, но сега наруши това и се обърна към всички онези, които я обвиняват във всевъзможни грехове.

„Това е обръщение към всички, които ме сочат с пръст! Към всички онези, които или не са обичали, или се чувстват дотолкова компетентни, че определиха болката и спомените като пиар, защото публикувам снимки с Денис. Защо ли? Защо сега? Това ли се питате? Едва ли, ако някога съм търсила популярност, щях да я търся в този момент. През всички тези години не съм искала, не съм имала необходимост да парадирам чувствата си. Нито аз, нито той! Нашата любов си беше само за нас“, пише Алекса на стори в Instagram, в което излива не само болката си, но и ужасното чувство, което е изпитала, когато е прочела всички коментари на нападащи я хора.

„Нямахме нужда от одобрение, нямахме нужда да доказваме на когото и да било, колко е силна любовта ни. Нима, ако търсех популярност, нямаше всеки ден да виждате наша обща снимка още тогава? Толкова години, споделени единствено с най-близките ни хора. Знаех, че публиката го иска за себе си, знаех, че за самия него не е хубаво в момента да го свързват с когото и да било. Обичах го тихичко и без претенции. Единствено исках той да ме обича. И той ме обичаше!“, пише още Алекса и се чуди как е възможно хората да я нападат.

„Къде ви е логиката? Къде са ви сърцата? Колко много са хората, които дори не са го познавали, но публикуват негови снимки? Колко много са хората, които скърбят и не могат да се примирят с мисълта, че го няма. Всички тези хора запазват спомена за Денко жив, но уви, според вас, аз нямам право. Защо?“, завършва Алекса.

В друга своя публикация в Instagram Алекса сподели, че е заобичала Денис още на 16 г. „Още тогава, още преди целият свят да се влюби в Теб и в гласа ти! Оттогава всичко, за което се боря, живея и мечтая, беше и оставаш само ти! Моето момченце, моята първа, единствена, вечна, неземна, безкрайна любов“, написа още тя.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар