Home » Клюки » Появи се скандално неизлъчвано видео от „Ергенът“ – ето какво се случва зад кулисите на шоуто и има ли джиби-биджи
Появи се скандално неизлъчвано видео от "Ергенът" - ето какво се случва зад кулисите на шоуто и има ли джиби-биджи

Появи се скандално неизлъчвано видео от „Ергенът“ – ето какво се случва зад кулисите на шоуто и има ли джиби-биджи

Скандално видео, заснето зад кулисите на „Ергенът“, се появи в социалните мрежи. Клипът бе разпространен от една от изгонените участнички – Венета Костова, която е и сред главните действащи лица в него.

Действието се развива във Вилата на любовта в Турция, в късните часове на нощта, след като Виктор си е тръгнал и официалната част от коктейла е приключила. Тече шумен купон, част от операторите са останали за афтърпартито и снимат забавата.

Видимо подпийналата Венета танцува в басейна, облечена в бяла прозрачна рокля. Компания в другия басейн й прави Блага, която също се вихри на еротичното парче на Мадона „Justify my love“. Част от другите участничките присъстват на купона, пият алкохол и се забавляват, крещят и танцуват.

„Айде, ма, гледай как се на*ървих“, подвиква мъжки глас зад кадър, най-вероятно на някой от операторите.

За подобни шумни партита Алекс Гърдева неведнъж досега е намеквала.

„Снощи момичетата пак купонясваха до късно и ги помолих просто да намалят малко музиката, защото исках да си почина“, оплака се по време на едно от предаванията Алекс.

Според запознати именно на тези купони са се случвали и далеч по-скандални неща с участието на оператори и външни лица. Неслучайно попитана имало ли е ceкс във Вилата на любовта, туркинята Дениз отговаря: „Яко“, без да уточнява кой и с кого.

„Ясно е, че ceксът в къщата не е бил мираж. Някои от участничките са твърде разкрепостени, за да издържат толкова време без мъж и като нищо да са си легнали с операторите. А и ако съдим по това видео и подвикванията на снимачния екип, със сигурност не е било еднократно“, коментират фенове.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 7 Средна оценка: 3.9]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар