Актуални новини
Home » Скандално » Последно – разделени или не?! Ето какви ги вършат Алекс Богданска и Петканов на другия край на света (Снимки)
Последно - разделени или не?! Ето какви ги вършат Алекс Богданска и Петканов на другия край на света (Снимки)

Последно – разделени или не?! Ето какви ги вършат Алекс Богданска и Петканов на другия край на света (Снимки)

На почитателите на някогашното семейство Петканови вече им омръзна да гадаят – последно разделени ли са Алекс и Дани или ледовете между тях са се разтопили окончателно и са си дали втори шанс? За последното говорят последните сторита в профилите на двамата.

Макар и поотделно, двамата дадоха ясно да се разбере, че са отишли на съвместна ваканция със сина си, Габриел, при това не къде да е, а в едно от райските кътчета на Земята – Тайланд (между другото там в момента е и Преслава със семейството си).

По всичко личи, че бившата звездна двойка е успяла да преодолее различията и да „зарови томахавката“. Двамата са организирали семейна ваканция, качвайки малкия Габриел за пръв път на самолет.

Богданска и Габриел

От сторито на Алекс разбираме, че синът й е вдигнал почти 40 градуса температура на самолета, не става ясно обаче какво точно му е и дали вече е напълно здрав.

Дани Петканов син

Дани и Алекс се надпреварват да качват сторита в Instagram от общото им пътуване (трябва да отбележим обаче, че няма нито една обща снимка на двамата).

Дали екзотичната почивка ще доведе до романтично продължение, предстои да разберем.

Богданска Тайланд

Алекс Богданска Тайланд

Петканов Тайланд

От постовете им става ясно, че двамата си имат и компания – приятелско семейство с дете, а най-щастлив е Габриел, който си има приятелче в игрите.

залез ТАйланд

Петканови Тайланд

Освен мързелуване на плажа, семейството си направи и пътешествия с яхта във водите покрай екзотичния тайландски остров Фи Фи (който между другото познаваме от филмите за Джеймс Бонд).

Габриел Петканов ТАйланд

Остров Фи Фи

Твоят коментар
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар