Home » Клюки » Попиляха от подигравки Джизъса, заради новата му! Тая е бордюр в лицето! (Вижте как му се присмиват)
Попиляха от подигравки Джизъса заради новата му! Тая е бордюр в лицето! (Вижте как му се присмиват)

Попиляха от подигравки Джизъса, заради новата му! Тая е бордюр в лицето! (Вижте как му се присмиват)

Джизъса ще съжалява дето показа лицето на младата си булка, не я харесаха и я определят като грозна и плашило, видя Новини 0

Благо Георгиев най-накрая показа новата си изгора в лицето. До сега футболистът, който бе наречен осеменителя на републиката пускаше снимки с Поли само в гръб, този път публикува кадър от медения им месец, на който се вижда как е гушнал момата, с която смени Русата Златка в анфас.

Последователите на Благо не пропуснаха момента веднага да изкажат какво мислят за до скоро мистериозната любима на екс футболиста. И ако си мислите, че я харесаха се лъжете. Напротив, младото момиче се сдоби с масов хейт.

Влюбените Поли и БлагоХейтърите атакуваха новата двойка и пишат, че тя милата е доста грозна и го съветват да я снима само в гръб. Хората се питат какво им харесва на тези момичета и сами си отговарят, че явно това са паричките им.

Едни сравняват Поли с бившата му Русата Златка и коментират, че тя бил в пъти по-красива. Друг добавя, че този път Благо се е изложил и се е оженил за жена, която е бордюр в лицето. А той се е качил от кон на магаре, пише Клюки.нет.

Новата на ДжизъсаКоментарите в Инстаграм

Има и такива, които критикуват и Джизъса като казват: „За нея не знам , обаче той по- добре да не се гледа в огледалото, външният му вид ме отвръщава”,

„Тоз Благо много зле изглежда … остаря човека.”

На Благо обаче явно не му пука, но жалко за наивното момиче, че му се върза и участва в този цирк!

Попиляха от подигравки новата на ДжизъсаФенове изригнаха срещу Благой Георгиев

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар