Home » Клюки » Помните ли чалга дуото Мая и Магапаса? Тяхната дъщеря се оказа истинска красавица
Помните ли чалга дуото Мая и Магапаса? Тяхната дъщеря се оказа истинска красавица

Помните ли чалга дуото Мая и Магапаса? Тяхната дъщеря се оказа истинска красавица

Помните ли поп фолк дуото Мая и Магапаса? Е, тяхната дъщеря се оказа истинска красавица.

Кристиана живее в Щатите заедно с майка си и въпреки че не е от най-активните в социалните мрежи, от време на време все пак споделя по някой друг кадър.

Дъщерята на Мая и МагапасаОт постовете й прави впечатление и друго – че младото момиче живее в истински лукс, носи скъпи тоалети и аксесоари, скъпи часовници и управлява уникален автомобил.

Щерката на поп фолк легендите е на 23 години, живее в Лас Вегас, където е майка ѝ Мая, и има над 14 хил. последователи в Instagram.

Помните ли чалга дуото Мая и Магапаса? Тяхната дъщеря се оказа истинска красавицаОт фотосите в профила й става достатъчно ясно, че Кристиана е истинско копие на именитата си майка, освен това е и дългокрака като нея. Но вероятно за изненада на мнозина – не е избрала пътя на музиката за своя реализация. Вместо това Кристиана се занимава с мода, а отделно пее, пише и песни, но също така учи в колеж и работи.

Засега не става ясно дали красавицата има приятел, тъй като в профила й няма снимки от подобен характер, но предвид всичко, което представлява, едва ли й е трудно да открие своя мечтан мъж.
Помните ли поп фолк дуото Мая и Магапаса? Е, тяхната дъщеря се оказа истинска красавица. Кристиана живее в Щатите заедно с майка си и въпреки че не е от най-активните в социалните мрежи, от време на време все пак споделя по някой друг кадър. От постовете й прави впечатление и друго - че младото момиче живее в истински лукс, носи скъпи тоалети и аксесоари, скъпи часовници и управлява уникален автомобил. Щерката на поп фолк легендите е на 23 години, живее в Лас Вегас, където е майка ѝ Мая, и има над 14 хил. последователи в Instagram. От фотосите в профила й става достатъчно ясно, че Кристиана е истинско копие на именитата си майка, освен това е и дългокрака като нея. Но вероятно за изненада на мнозина - не е избрала пътя на музиката за своя реализация. Вместо това Кристиана се занимава с мода, а отделно пее, пише и песни, но също така учи в колеж и работи. Засега не става ясно дали красавицата има приятел, тъй като в профила й няма снимки от подобен характер, но предвид всичко, което представлява, едва ли й е трудно да открие своя мечтан мъж.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар