Home » Коментари » Полк. Николай Марков: Сега ще ви кажа истината за славните украински лъвове
Полк. Николай Марков: Сега ще ви кажа истината за славните украински лъвове

Полк. Николай Марков: Сега ще ви кажа истината за славните украински лъвове

Понеже живеем в една по-специфична демокрация, която ни лишава от правото на свободен достъп до истинска информация, бих искал да ви споделя някои неща относно продължаващата война между НАТО и Русия в Украйна.

За славните украински лъвове, които „правилните“ евроатлантически медии ни представят само в две състояния – контраатака и изтегляне. За тях моля да забравите временно! Те никога не са победени в битка, нито пък на света има армия, която може да ги победи.

Истината, поне според моите информатори от местата на събитията, ама не от местата, където няма война и където са пратени нашите „журналисти“, нещата стоят така: На Източния фронт истинската украинска армия не разполага с нито един натовски патрон, не разполага и с натовско въоръжение. Леките им оръжия са древни руски пистолети, стари автомати „Калашников“ и леки картечници – все от времената на СССР. Всяка пратка с модерно западно оръжие, която прекоси границата на Украйна, бива своевременно унищожавано от руските високоточни оръжия. Затова НАТО вече не прави и опити да ги доставя на Киев, а ги струпва по резервната си отбранителна линия в Полша и Румъния.

Защитните им средства са меко казано открития на украинската археология, а тила им на практика не съществува. В общи линии редовната украинска армия няма нищо общо с видеоклиповете на хората на Арестович в Киев, разпространявани за пропагандни цели.

Добре въоръжени са наемниците, джихадистите и нацистите – общо към 40 хил. души, но те нямат нищо общо с редовната украинска армия. За тях не важат също конвенциите на войната (милосърдие към военнопленниците, да не се убиват и измъчват цивилни и прочие според тях баналности) и тези момчета добре разбират каква случка ще им се случи, когато бъдат заловени в сражение или при други обстоятелства.

Относно управлението и използването на високотехнологичните натовски играчки, които най-често са летящи и хвъркащи, операторите им не се намират на украинска територия, нито пък са украинци. В сравнение с истинската украинска армия, всички тези взети заедно са по-малко от 8 %. Така стоят нещата на фронта. Затова Русия не обявява тотална война, защото целите й са наемниците и нацистите!

Какво искам да кажа с това?

Никой истински българин не мрази украинците, защото те всъщност са руснаци, хванати в плен от политически и професионални терористи. Точно както сме хванати и ние в момента, но при тях хватката е по-смъртоносна! Поне засега. Повечето от украинците, мобилизирани на фронта, са с руско самосъзнание, но ако кажат и дума за тов,а биват осъждани по военновременните закони. По най-бързата процедура – разстрел!

Това е скрит геноцид, който реално може да се случи и у нас. Това е и причината Русия да забави хода на военните действия – руснаците знаят много добре, че срещу тях стоят по принуда в окопите други руснаци – техни братя, сестри, братовчеди, тъстове и приятели. Всякакви руски хора, които искат да са при братята си от другата страна. И тук е ролята на „Азов“-ци, „Айдар“-ци и вся остальная сволоч. Не са заградителните отряди, които стрелят по всеки, който тръгне да се предава.

Този сценарий е най-мръсния и на практика представлява заложничество в полза на терористи!!! Нито един руски войник не иска да прегази милиони свои на фронтовата линия! Иска да ги изведе от там и предпази, но това става много, много трудно.

Хайде сега си представете ако това наше престъпно държавно американофилско управление начело с ПростоКир обяви мобилизация на всички мъже от 18 до 60 години и ни изпрати на война срещу руснаците! Колко от тия хиляди български мъже ще искат да се бият с руснаците?

И досещате ли се какво ще стане ако откажем да воюваме – полеви военен трибунал и смърт чрез разстрел. И защо? Само защото тези, които ни изпращат да се бием срещу нашите Освободители, са национални предатели и целта им е братоубийствена война.

Не американци, англичани и французи да умират в бой, а славянските православни народи да се самоунищожат. Който откаже да убие брата си – разстрел. Незабавен, неотменим и наплно законен разстрел!?

Сега разбирате ли какво се случва в Украйна? И за какво сме им на англосаксите ние, българите?!

Полк. Николай Марков

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 40 Средна оценка: 4.5]
Сподели новината

About Natiii1997

2 comments

Твоят коментар