Home » България » Поклон! Големият победител в „Капките“ – Краси Радков ще дари колата за благородна кауза
Поклон! Големият победител в "Капките" - Краси Радков ще дари колата за благородна кауза

Поклон! Големият победител в „Капките“ – Краси Радков ще дари колата за благородна кауза

Краси Радков е победител в юбилейния 10-и сезон на „Като две капки вода“. Той спечели вота на зрителите в телевизионното шоу за имитации.

На финала Краси Радков се обясни в любов на публиката, пеейки емблемата на легендарния Емил Димитров – “Ако си дал”. Той беше отличен с приза „Мистър Враца Транслейтър“, след като през сезона пя на 6 различни езика.

Гледал съм формати по света, в тях печелят пеещи хора, явно в България е по-различно. Скъпи приятели, пеех по-лошо от всички вас. Обичам ви много, чувствам се неловко, обърна се той към останалите изпълнители. Бях поканен за друго – за хумор, а то – кола, продължи комикът, прочул се от „Шоуто на Слави“. Голямата награда за победителя е кола.

А минути по-късно възкликна: „Тази кола аз ще я даря! На детската педиатрия в София.“

Най-големите си благодарности той отправи към публиката, също и на Слави Трифонов. В залата бяха и неговите кумове, на които също специално благодари.

Естествено, че е неочкавано – така отговори той на въпроса на водещите Рачков и Геро дали е очаквал да е големият победител.

2500 лв., които спечели тази вечер, пък дарява на дома за артисти ветерани.

„Не трябваше да печеля, защото се чувствам неловко. Искам да благодаря на публиката. След нея искам да благодаря на Слави Трифонов. И на Маги и Джуджи Халваджиян. Щастлив съм, странно ми е и съм объркан“, сподели след победата Радков. Хората те обичат, отвърнаха му водещите.

На второ място на косъм от победата остана Александър Сано. Той избра да се изповяда с емоционалната песен “Седем пъти” на гения на българската поп култура Васил Найденов. Сано получи приза „Зърното на образа“, който му беше тържествено връчен.

Александър Сано остана на косъм от победата

Александър Сано остана на косъм от победата

Сано пък обясни за журито и зрителите, че недоумява как е финалист, а гласове като Руслан Мъйнов – не.

Двойката ми носи късмет, роден съм на 2-и – не съжалявам, коментира той позицията си. И решението да участва взел от втория път, след като продуцентът Маги Халваджиян му звъннал пак след първия отказ.

Призовата тройка се допълва Крисия. Тя отправи своя божествен вик Hallelujah, влизайки в душевността на Александра Бърк. Най-малката участничка в историята на предаването беше провъзгласена за „Малката голяма звезда“. Докато бе във формата, тя загуби татко си, който почина от инфаркт.

Крисия влезев топ 3

Крисия влезев топ 3

Финалната четворка завърши Дарин, който изля душата си, изпълнявайки песента на Влатко Стефановски Gipsy Song или както е по-известна в България „Бел кон“. Той дари сърцето си на всички хъшове по света и си спомни за едно от първите си излизания на сцената на Народния театър. Дарин си тръгна с наградата „Мистър Огън Момиче“.

Дарин Ангелов беше последният финалист

Дарин Ангелов беше последният финалист

Малко преди да стане ясен големият победител Есил Дюран и Руслан Мъйнов вдигнаха залата на крака с „Тази вечер аз съм хубава“ на Дони и Нети. След аплодисментите на публиката те получиха своите награди за страхотното си участие в шоуто – „Мис Нечъръл Уомън“ и „Мистър БГ“.

Краят на грандиозния финал на десетия юбилеен сезон на „Като две капки вода“ завърши подобаващо с общо изпълнение на всички участници на песента, писана специално за шоуто – „Спомен за Горубляне“.

Източник: 24 часа

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 4.5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар