Home » Скандално » Показа й мястото: Линда Петкова се подигра жестоко с Лена Бориславова! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)
Показа й мястото: Линда Петкова се подигра жестоко с Лена Бориславова! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Показа й мястото: Линда Петкова се подигра жестоко с Лена Бориславова! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Съпругата на стария ни вече премиер – Кирил Петков се подигра хем жестоко, хем доста тънко и фино със спряганата му за любовница Лена Бориславова.

Линда Петкова ясно показа коя е тя и коя е Лена, както и къде всъщност е мястото на бившата „дясна ръка“ на министър-председателя.

Преди часове Линда пусна няколко щастливи семейни фотоса в мрежата, от които става ясно, че двамата с мъжа й са на неделна приятна разходка сред планината. Двойката е в село Говедарци, софийско, където се щрака и позира ухилена до уши.

Явно Петкова показва, че отношенията й с Кирил са все така добри, двамата се обичат и нищо не заплашва да им помрачи щастието. Най-малкото някаква си любовница и връзка, която е за хотела…

„Браво на Линда, така се прави! Да си знае мястото тая малката пикла Лена. Защото всеки мъж е със слаби ангели, но за любовницата винаги остава малкото откраднато време и няколко часа под завивките. А съпругата е тази, която получава пълното внимание, присъствие, празници, уикенди и всичко друго с мъжа си“, коментират в мрежите.

Принципно самата Линда рядко пуска подобни лични моменти в профила си, които не са свързани с политическата кариера на съпруга й. Така че това определено може да се счита като публичен шамар към съперницата й.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар