Home » Скандално » Пловдивчанката Ива Бека: Много по-богата съм от шеф Манчев, имам имоти на стойност 5 милиона лева
Пловдивчанката Ива Бека: Много по-богата съм от шеф Манчев, имам имоти на стойност 5 милиона лева

Пловдивчанката Ива Бека: Много по-богата съм от шеф Манчев, имам имоти на стойност 5 милиона лева

Личният живот на известния готвач Иван Манчев през последните три години е низ от възходи и падения.

Кулинарят, който за нула време завъртя няколко красавици, но и премина през няколко тежки раздели, най-накрая срещна любовта. Това е красивата изпълнителна директорка на компания за билборд реклами Ива Бека. Двамата се познават от дълго време, като първоначално били семейни приятели.

Любопитен факт е, че свалката между Иван и Ива станала покрай децата им, когато синът на Манчев е гадже с дъщерята на Ива. Двете деца решили да заведат родителите си на съвместна среща в ресторанта на Манчев, където между него и бизнесдамата светкавично се появили първите искри на новата любов.

Преди няколко дни в официални си профил в Инстаграм Манчев публикува снимка, на която е с Ива Бека, въпреки че рядко си позволява да споделя моменти от личния си живот. Двамата излеждаха щастливи и усмихнати.

Ива Бека иначе е известна бизнесдама от Пловдив. Тя обаче никак не е доволна от факта, че остава в сянката на Манчев и винаги той е „основния герой“.

„Благодаря че толкова много се интересувате от. Но винаги ме свързвате с шеф Иван Манчев. Имам имоти на стойност 5 милиона лева. Нямам кредит или ипотека. Навсякъде имам чиста собственост“, каза тя пред Plovdiv24.bg и допълва:

Изпращам Ви следните неща: (б.р. – вижте в Галерията):

Имоти на моята фирма „Ива Инвестмънтс ЕООД“ ЕИК на стойност от 1 милион лева. На името на фирмата има и кола Мерцедес 63АМГGLE на стойност 120 хиляди евро.

Моите лични имоти са на стойност 4 милиона лева. Притежавам и повече от 500 хиляди лева в сметките си.

Затова ще Ви моля когато пишете статия за мен, да не слагате Шеф Манчев като основен „герой“, защото аз съм изключително много по-богата“, допълва тя пред нас.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар