Home » България » Петков вдигна завесата: Слави ме покани в кабинета си и ми каза: Кириле, бих се радвал да си министър
Петков вдигна завесата: Слави ме покани в кабинета си и ми каза: Кириле бих се радвал да си министър

Петков вдигна завесата: Слави ме покани в кабинета си и ми каза: Кириле, бих се радвал да си министър

Интервюто на Слави Трифонов пред БНТ снощи продължава да предизвиква ответни реакции сред споменатите в него лица. С коренно различна версия за разказаното от Трифонов днес излезе министърът на икономиката Кирил Петков.

В кабинета ми дойде член на ИТН и каза: „Много харесвам работата ви като министър, както и тази на Асен Василев. Мога ли да ви направя среща с Тошко Йорданов, защото много бих се радвал да бъдете част от кабинета на ИТН?“.

Това заяви служебният министър на икономиката Кирил Петков по повод изказването на Слави Трифонов пред БНТ, че той и Асен Василев са отишли при него за разговори.

„Беше направена втора среща, на която Тошко Йорданов дойде при нас в офиса на Асен Василев и каза: Бих се радвал да продължите като министри, ще ви направя среща със Слави Трифонов“, добави той.

Петков допълни, че е последвала и среща с лидера на ИТН, който го е поканил в кабинета си и му е казал: „Кириле, бих се радвал да си министър“.

Служебният министър му е благодарил за поканата и му е отговорил, че за него е много важно единствено да се свърши работа и че не гонят постове.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар